Home > Kijktip

The Map of Tiny Perfect Things

Deze romantische tienervariant van Groundhog Day is verrassend leuk

Article header image
  • Prime Video logo

Deze young adult-film is een beetje onopgemerkt gebleven maar het bekijken zeker waard, en je hoeft geen tiener te zijn om hem te waarderen. Dat het idee afkomstig is uit Groundhog Day is helemaal niet storend, want het verhaal is amusant, romantisch en bevat zelfs wat sciencefiction-elementen die nog hout snijden ook. Ook belangrijk is dat de hoofrolspelers super sympathiek zijn.

Het leven als tiener is al niet makkelijk, en dan kom je ook nog vast te zitten in een tijdlus. Het overkomt Mark (Kyle Allen), die dezelfde dag keer op keer opnieuw beleeft. Mark ontwikkelt een bepaalde routine, maar ontdekt dan dat er nog iemand is die gevangen zit in dezelfde lus: leeftijdsgenoot Margaret (Kathryn Newton). Mark en Margaret brengen veel tijd met elkaar door, worden goede vrienden en misschien wel meer.

The Map of Tiny Perfect Things direct kijken / streamen

The Map of Tiny Perfect Things is te kijken/streamen op Prime Video logoPrime Video. The Map of Tiny Perfect Things is een film binnen de genres Romantiek, Komedie en Fantasy. met in de hoofdrol o.a. Kathryn Newton, Kyle Allen en Jermaine Harris. De film duurt 1 uur 39 minuten en krijgt op IMDb een cijfer van 6.8. Direct The Map of Tiny Perfect Things kijken? Bekijk deze kijktip in de Binge app om direct naar de juiste streamingdiensten te gaan of sla hem op in je kijklijst en bewaar hem voor later.

Binge App Logo

Wat is binge?

Binge helpt je kiezen

Waarom je de binge app wilt

Download on the App Store Get it on Google Play

Over deze film

De tienerjonge Mark zit tot zijn tevredenheid vast in een loop waarin hij een dag steeds opnieuw beleeft. Op een dag ontmoet hij de mysterieuze Margaret die in dezelfde situatie zit. Tussen de twee ontstaat een bijzondere band en ze gaan erop uit om de kleine dingetjes des levens te ontdekken die deze dag zo perfect maken. Hierdoor stellen ze zich de vraag of ze hun eindeloze dag niet ooit willen ontvluchten.

Genre

Romantiek - Komedie - Fantasy

Lengte

1u 39m

Releasejaar

2021

Regisseur

Ian Samuels

Cast

Kathryn Newton, Kyle Allen, Jermaine Harris, Anna Mikami, Josh Hamilton, Cleo Fraser, Al Madrigal, Jorja Fox, Teance Blackburn, Yoriko Haraguchi, en meer...