Home > Kijktip

The Equalizer 3

Denzel Washington voor de laatste keer in actie als rechtvaardige wreker

Article header image
  • Netflix logo
  • Prime Video logo
  • Pathé Thuis logo
  • Apple TV logo
  • MeJane logo

Denzel Washington heeft niet zoveel met sequels, maar voor The Equalizer maakte hij graag een uitzondering. De trilogie van regisseur Antoine Fuqua en schrijver Richard Wenk wordt afgerond met deze actiethriller, waarin Washington weer een oase van rust vormt in een wereld vol onrecht en extreem geweld. De mooie Italiaanse locaties geven de film nog wat extra's.

De rechtvaardige wreker Robert McCall raakt gewond tijdens een klusje op Sicilië en wordt gered door politieman Gio Bonucci (Eugenio Mastrandrea). Terwijl McCall herstelt in Altamonte op het vasteland van Italië raakt hij gecharmeerd van het kustplaatsje en de bewoners. Dan hoort hij echter van de plannen van de Camorra. Als de maffiosi achter Bonucci en zijn gezin aangaan, komt McCall toch weer in actie.

The Equalizer 3 direct kijken / streamen

The Equalizer 3 is te kijken/streamen op (o.a.) Netflix logoNetflix, Prime Video logoPrime Video en Pathé Thuis logoPathé Thuis. The Equalizer 3 is een film binnen de genres Actie, Misdaad en Thriller. met in de hoofdrol o.a. Denzel Washington, Dakota Fanning en Gaia Scodellaro. De film duurt 1 uur 49 minuten en krijgt op IMDb een cijfer van 6.8. Direct The Equalizer 3 kijken? Bekijk deze kijktip in de Binge app om direct naar de juiste streamingdiensten te gaan of sla hem op in je kijklijst en bewaar hem voor later.

Binge App Logo

Wat is binge?

Binge helpt je kiezen

Waarom je de binge app wilt

Download on the App Store Get it on Google Play

Over deze film

Nadat hij is gestopt met zijn werk als moordenaar in dienst van de overheid, vindt Robert McCall het moeilijk om de gruwelijke dingen die hij in het verleden heeft gedaan te verwerken en probeert hij met zichzelf in het reine te komen door op te komen voor mensen die onderdrukt worden. Tot zijn eigen verrassing blijkt hij zich thuis te voelen in Zuid-Italië, waar hij erachter komt dat zijn nieuwe vrienden worden bedreigd door lokale misdaadbazen. Als er dan doden vallen, weet McCall wat hem te doen staat: hij besluit zijn vrienden te beschermen door de maffia aan te pakken.

Genre

Actie - Misdaad - Thriller

Lengte

1u 49m

Releasejaar

2023

Regisseur

Antoine Fuqua

Cast

Denzel Washington, Dakota Fanning, Gaia Scodellaro, David Denman, Eugenio Mastrandrea, Remo Girone, Sonia Ammar, Daniele Perrone, Andrea Scarduzio, Andrea Dodero, en meer...