Home > Kijktip

Jury Duty

Origineel, briljant en hilarisch: dit is televisie op zijn best

Article header image
  • Prime Video logo

Deze serie is geweldig en uniek, en kreeg veel minder aandacht dan hij verdient. De kruising van nepdocumentaire en sitcom werkt voortreffelijk en het idee om acteur James Marsden als zichzelf onderdeel te maken van het plan was werkelijk geniaal. Met Ronald Gladden hadden de makers de perfecte hoofdrolspeler te pakken.

Ronald Gladden wordt opgeroepen voor een juryselectie. Samen met elf andere Amerikanen wordt hij gekozen om zitting te nemen in de jury van een rechtszaak in Los Angeles. De andere juryleden zijn nogal apart en Ronald heeft geen flauw benul dat de hele boel één groot toneelstuk is, waarin hij de hoofdrol speelt.

Jury Duty direct kijken / streamen

Jury Duty is te kijken/streamen op Prime Video logoPrime Video. Jury Duty is een serie binnen het genre Komedie. met in de hoofdrol o.a. James Marsden, Alan Barinholtz en Susan James Berger. De serie duurt 26 minuten per aflevering en krijgt op IMDb een cijfer van 8.2. Direct Jury Duty kijken? Bekijk deze kijktip in de Binge app om direct naar de juiste streamingdiensten te gaan of sla hem op in je kijklijst en bewaar hem voor later.

Binge App Logo

Wat is binge?

Binge helpt je kiezen

Waarom je de binge app wilt

Download on the App Store Get it on Google Play

Over deze serie

Een Amerikaans juryproces, gezien door de ogen van één jurylid. Wat het jurylid niet weet, is dat de hele zaak nep is. Iedereen behalve hij is een acteur en alles wat er gebeurt – zowel in als buiten de rechtszaal – is zorgvuldig gepland.

Genre

Komedie

Lengte

±26m

Releasejaar

2023

Seizoenen

1 8 afleveringen 2023

Regisseur

Jake Szymanski

Cast

James Marsden, Alan Barinholtz, Susan James Berger, Cassandra Blair, Ross Kimball, Mekki Leeper, David Brown, Pramod Kumar, Ronald Gladden, Trisha LaFache, en meer...