Home > Kijktip

Valentine's Day

Half Hollywood én Taylor Swift heeft een rol in romcom over Valentijnsdag

Article header image
  • Prime Video logo
  • Pathé Thuis logo
  • Apple TV logo
  • Google Play logo
  • KPN logo

Als je twintig grote Hollywoodsterren samen in een romantische comedy stopt, dan moet het wel een knaller worden toch? Regisseur Gary Marshall (Pretty Woman) probeerde het uit met deze film over de meest romantische dag van het jaar. Het is een feest van herkenning, maar voelt ook wel een beetje alsof je een hele doos bonbons leeg moet eten.

Verschillende koppels in Los Angeles beleven Valentijnsdag op hun eigen manier. Voor de een pakt dat superromantisch uit, voor de ander heel rampzalig, maar iedereen wordt verrast. Met Julia Roberts, Bradley Cooper, Anne Hathaway, Patrick Dempsey, Jessica Alba, Ashton Kutcher, Queen Latifah en als klap op de vuurpijl Taylor Swift in haar acteerdebuut. Genoeg, genoeg!

Valentine's Day direct kijken / streamen

Valentine's Day is te kijken/streamen op (o.a.) Prime Video logoPrime Video, Pathé Thuis logoPathé Thuis en Apple TV logoApple TV. Valentine's Day is een film binnen het genre Romantische komedie. met in de hoofdrol o.a. Katherine LaNasa, Beth Kennedy en Larry Miller. De film duurt 2 uur 05 minuten en krijgt op IMDb een cijfer van 5.7. Direct Valentine's Day kijken? Bekijk deze kijktip in de Binge app om direct naar de juiste streamingdiensten te gaan of sla hem op in je kijklijst en bewaar hem voor later.

Binge App Logo

Wat is binge?

Binge helpt je kiezen

Waarom je de binge app wilt

Download on the App Store Get it on Google Play

Over deze film

Enkele koppels in Los Angeles beleven elk op hun eigen manier de meest romantische dag van het jaar: Valentijnsdag. Voor de een pakt de dag goed uit, voor de ander lijkt alles juist rampzalig te verlopen. Er wordt ruzie gemaakt, maar ook gezoend. Er worden allerlei ontdekkingen gedaan en dingen opgebiecht, maar er is ook een huwelijksaanzoek en een spontane ontmoeting. Voor alle stelletjes geldt dat de dag anders verloopt dan ze van tevoren hadden bedacht.

Genre

Romantische komedie

Lengte

2u 05m

Releasejaar

2010

Regisseur

Garry Marshall

Cast

Katherine LaNasa, Beth Kennedy, Larry Miller, Matthew Walker, Taylor Swift, Bryce Robinson, Emma Roberts, Shirley MacLaine, George Lopez, Taylor Lautner, en meer...