Home > Kijktip

The Lost World: Jurassic Park

In dit vervolg op de monsterhit stampen nog meer dino's over het scherm

Article header image
  • Netflix logo
  • Prime Video logo
  • SkyShowtime logo
  • Pathé Thuis logo
  • Apple TV logo
  • Google Play logo
  • MeJane logo

Na het succes van Jurassic Park schreeuwden de fans om meer. Schrijver Michael Crichton perste er een vervolg uit, Steven Spielberg maakte er een film van. Zelf was de regisseur er niet tevreden over, maar misschien is hij wat te streng voor zichzelf want van dino's krijgen we nooit genoeg.

Vier jaar nadat de dinosauriërs op Isla Nublar uit hun vertrekken braken, blijkt er nog een ander eiland te zijn waar dino's werden gekloond. Wiskundige Ian Harding (Jeff Goldblum) wordt weer opgetrommeld om er poolshoogte te nemen. Naast oude bekenden zie je ook nieuwe dinosoorten in dit vervolg.

The Lost World: Jurassic Park direct kijken / streamen

The Lost World: Jurassic Park is te kijken/streamen op (o.a.) Netflix logoNetflix, Prime Video logoPrime Video en SkyShowtime logoSkyShowtime. The Lost World: Jurassic Park is een film binnen het genre Avontuur. met in de hoofdrol o.a. Richard Schiff, Harvey Jason en Peter Stormare. De film duurt 2 uur 09 minuten en krijgt op IMDb een cijfer van 6.6. Direct The Lost World: Jurassic Park kijken? Bekijk deze kijktip in de Binge app om direct naar de juiste streamingdiensten te gaan of sla hem op in je kijklijst en bewaar hem voor later.

Binge App Logo

Wat is binge?

Binge helpt je kiezen

Waarom je de binge app wilt

Download on the App Store Get it on Google Play

Over deze film

Vier jaar na het fiasco van Jurassic Park onthult John Hammond aan Dr. Ian Malcolm dat er nog een ander eiland was waar dino's werden gekloond, met de bedoeling ze later naar Isla Nublar over te brengen. De dieren die aan hun lot overgelaten werden, zijn ondertussen tot volle wasdom gekomen en hebben zich voortgeplant. John Hammond is erg benieuwd om te zien hoe de dino's zich in een natuurlijke omgeving hebben ontwikkeld, maar vreest dat zijn vroegere collega's van InGen andere plannen hebben met de dinosaurussen. Dr. Malcolm heeft geen zin in een nieuw avontuur, tot hij verneemt dat zijn vriendin, de paleontologe Sarah Harding zich ook op het eiland bevindt.

Genre

Avontuur

Lengte

2u 09m

Releasejaar

1997

Regisseur

Steven Spielberg

Cast

Richard Schiff, Harvey Jason, Peter Stormare, Vanessa Lee Chester, Richard Attenborough, Arliss Howard, Vince Vaughn, Pete Postlethwaite, Julianne Moore, Jeff Goldblum, en meer...