Home > Kijktip

You Are So Not Invited to My Bat Mitzvah

De hele familie Sandler in één film en het is nog leuk ook

Article header image
  • Netflix logo

Je houdt van Adam Sandler of je hebt een pokkenhekel aan hem. Een tussenweg is er bijna niet. Maar deze film zou de haters zomaar eens over de streep kunnen trekken. Sandler speelt voor zijn doen ingetogen maar is toch charmant en grappig. De hoofdrol is weggelegd voor dochter Sunny en ook dochter Sadie en echtgenote Jackie doen mee in deze lieve, sprankelende komedie die vooral vrouwen zal bekoren. Alleen die irritante, niet grappige rabbijn had van ons niet gehoeven.

Stacy Friedman is een dertienjarig Joods meisje. En voor dertienjarige Joodse meisjes is hun bat mitswa het belangrijkste in hun leven. Dan wordt ze volwassen in het Joodse geloof en wordt er een groot feest gegeven. Die van Stacy dreigt op een ramp uit te lopen wanneer ze een ruzie krijgt met haar beste vriendin Lydia die volledig uit de hand loopt.

You Are So Not Invited to My Bat Mitzvah direct kijken / streamen

You Are So Not Invited to My Bat Mitzvah is te kijken/streamen op Netflix logoNetflix. You Are So Not Invited to My Bat Mitzvah is een film binnen het genre Komedie. met in de hoofdrol o.a. Adam Sandler, Idina Menzel en Sarah Sherman. De film duurt 1 uur 41 minuten en krijgt op IMDb een cijfer van 6.0. Direct You Are So Not Invited to My Bat Mitzvah kijken? Bekijk deze kijktip in de Binge app om direct naar de juiste streamingdiensten te gaan of sla hem op in je kijklijst en bewaar hem voor later.

Binge App Logo

Wat is binge?

Binge helpt je kiezen

Waarom je de binge app wilt

Download on the App Store Get it on Google Play

Over deze film

De bat mitswa-plannen van een jong meisje lopen komisch uiteen en dreigen een van de belangrijkste gebeurtenissen in haar jonge leven te ruïneren.

Genre

Komedie

Lengte

1u 41m

Releasejaar

2023

Regisseur

Sammi Cohen

Cast

Adam Sandler, Idina Menzel, Sarah Sherman, Sunny Sandler, Sadie Sandler, Luis Guzmán, Ido Mosseri, Samantha Lorraine, Dylan Hoffman, Dean Scott Vazquez, en meer...