Home > Kijktip

Get Out

Kennismaken met je schoonouders is altijd ongemakkelijk, maar dit is pure horror

Article header image
  • Prime Video logo
  • Videoland logo
  • Pathé Thuis logo
  • Apple TV logo
  • Google Play logo
  • MeJane logo

Na zijn werk als komiek maakte Jordan Peele zijn regiedebuut met deze meesterlijke horrorfilm die racisme aan de kaak stelt. De film neemt een paar verrassende wendingen, is spannend en soms eng, maar houdt het tegelijkertijd ook wel weer luchtig. Ook baande hij de weg voor andere horrorfilms van zwarte regisseurs.

De zwarte fotograaf Chris gaat voor het eerst op bezoek bij de rijke ouders van zijn vriendin Rose die - zo belooft ze - absoluut niet racistisch zijn. De sfeer is behoorlijk gespannen en wordt met de minuut vreemder. Tijd om op te stappen?

Get Out direct kijken / streamen

Get Out is te kijken/streamen op (o.a.) Prime Video logoPrime Video, Videoland logoVideoland en Pathé Thuis logoPathé Thuis. Get Out is een film binnen het genre Horror. met in de hoofdrol o.a. Stephen Root, Betty Gabriel en Marcus Henderson. De film duurt 1 uur 44 minuten en krijgt op IMDb een cijfer van 7.8. Direct Get Out kijken? Bekijk deze kijktip in de Binge app om direct naar de juiste streamingdiensten te gaan of sla hem op in je kijklijst en bewaar hem voor later.

Binge App Logo

Wat is binge?

Binge helpt je kiezen

Waarom je de binge app wilt

Download on the App Store Get it on Google Play

Over deze film

Chris reist met zijn vriendin Rose naar het zuidelijk gelegen landgoed van haar familie om kennis te maken met haar ouders Missy en Dean. Aanvankelijk denkt Chris dat het overdreven vriendelijke gedrag van de familie de manier is waarop zij omgaan met het feit dat hun dochter een donkere vriend heeft. Hij doet een serie vreemde ontdekkingen en komt er achter dat er een duistere reden is waarom hij uitgenodigd werd.

Genre

Horror

Lengte

1u 44m

Releasejaar

2017

Regisseur

Jordan Peele

Cast

Stephen Root, Betty Gabriel, Marcus Henderson, Caleb Landry Jones, Bradley Whitford, Catherine Keener, Allison Williams, Daniel Kaluuya