Home > Kijktip

The Peanut Butter Falcon

Heerlijke, hartverwarmende film die iedereen zou moeten zien

Article header image
  • Videoland logo
  • NPO Start logo
  • NLZIET logo
  • Pathé Thuis logo
  • Apple TV logo
  • KPN logo
  • Cinetree logo
  • MeJane logo

Het verhaal klinkt niet spectaculair maar de acteurs tillen deze film ver boven het gemiddelde uit. Shia LaBeouf en Dakota Johnson spelen de sterren van de hemel, maar de show wordt gestolen door Zack Gottsagen voor wie deze film speciaal werd geschreven. Tel daar de lekker broeierige sfeer bij op en je hebt een pracht van een film.

Zak is een jonge man met het syndroom van Down die grotere dromen heeft dan de saaie instelling waarin de autoriteiten hem hebben weggestopt. Hij besluit uit te breken om naar de worstelschool van zijn held te reizen, gevolgd door bezorgde vrijwilliger Eleanor. De enige die Zak wel voor vol aanziet is Tyler een visser die in een oorlog is verwikkeld met asociale krabvissers die zijn terrein proberen in te pikken.

The Peanut Butter Falcon direct kijken / streamen

The Peanut Butter Falcon is te kijken/streamen op (o.a.) Videoland logoVideoland, NPO Start logoNPO Start en NLZIET logoNLZIET. The Peanut Butter Falcon is een film binnen het genre Avontuur. met in de hoofdrol o.a. Rob Thomas, Lee Spencer en Dylan Odom. De film duurt 1 uur 37 minuten en krijgt op IMDb een cijfer van 7.6. Direct The Peanut Butter Falcon kijken? Bekijk deze kijktip in de Binge app om direct naar de juiste streamingdiensten te gaan of sla hem op in je kijklijst en bewaar hem voor later.

Binge App Logo

Wat is binge?

Binge helpt je kiezen

Waarom je de binge app wilt

Download on the App Store Get it on Google Play

Over deze film

De jonge Zak met het syndroom van Down heeft slechts één droom: een professionele worstelaar worden.

Genre

Avontuur

Lengte

1u 37m

Releasejaar

2019

Regisseur

Michael Schwartz, Tyler Nilson

Cast

Rob Thomas, Lee Spencer, Dylan Odom, Nick Morbitt, Susan McPhail, Annie Jamison, Bruce Henderson, Noah Hein, Karen B. Greer, Wayne Dehart, en meer...