Home > Kijktip

The Deepest Breath

Fantastisch en afschuwelijk tegelijk

Article header image
  • Netflix logo

Freediven hoort bij de gevaarlijkste sporten ter wereld. En de beelden die je in deze documentaire ziet, liegen er dan ook niet om. De sporters komen vaker meer dood dan levend aan de oppervlakte en dat is schokkend om te zien. Waarom doen deze mensen dit zichzelf aan? Het gevolg is dat je met een mengeling van bewondering en afschuw naar de beelden kijkt. The Deepest Breath is een pareltje van een docu.

De Italiaanse Alessia Zecchini droomt als klein meisje al van freediven. En dan het liefst zo diep mogelijk. Alessia wil wereldrecords breken en daarbij krijgt ze hulp van de Britse veiligheidsduiker Stephen Keenan. De twee worden zelfs verliefd.

The Deepest Breath direct kijken / streamen

The Deepest Breath is te kijken/streamen op Netflix logoNetflix. The Deepest Breath is een film binnen het genre Portret. met in de hoofdrol o.a. Alessia Zecchini en Stephen Keenan. De film duurt 1 uur 48 minuten en krijgt op IMDb een cijfer van 7.7. Direct The Deepest Breath kijken? Bekijk deze kijktip in de Binge app om direct naar de juiste streamingdiensten te gaan of sla hem op in je kijklijst en bewaar hem voor later.

Binge App Logo

Wat is binge?

Binge helpt je kiezen

Waarom je de binge app wilt

Download on the App Store Get it on Google Play

Over deze film

Een kampioen freediver en ervaren veiligheidsduiker leken voor elkaar bestemd, ondanks de verschillende paden die ze namen om elkaar te ontmoeten op het hoogtepunt van de freedivingwereld. Een blik op de spannende beloningen - en onontkoombare risico's - van het najagen van dromen door de diepten van de oceaan.

Genre

Portret

Lengte

1u 48m

Releasejaar

2023

Regisseur

Laura McGann

Cast

Alessia Zecchini, Stephen Keenan