Home > Kijktip

Four Weddings and a Funeral

Zullen Charles en Carrie ooit samen voor het altaar staan?

Article header image
  • Prime Video logo
  • Pathé Thuis logo
  • Apple TV logo
  • Google Play logo

Bruiloften schijnen de ideale plek te zijn om een partner te scoren. Deze waanzinnig succesvolle romantische comedy van regisseur Mike Newell en schrijver Richard Curtis speelt zich grotendeels af op trouwpartijen en romantiek hangt voortdurend in de lucht. Na deze film verscheen Hugh Grant in de ene romcom na de andere.

Op de bruiloften van zijn vrienden blijft de vrijgezelle Brit Charles de Amerikaanse Carrie tegen het lijf lopen, maar altijd is ze om de een of andere manier onbereikbaar. Blijft het bij een onenightstand, of zit er een happy end in voor deze twee?

Four Weddings and a Funeral direct kijken / streamen

Four Weddings and a Funeral is te kijken/streamen op (o.a.) Prime Video logoPrime Video, Pathé Thuis logoPathé Thuis en Apple TV logoApple TV. Four Weddings and a Funeral is een film binnen het genre Romantische komedie. met in de hoofdrol o.a. Sara Crowe, Timothy Walker en Charlotte Coleman. De film duurt 1 uur 53 minuten en krijgt op IMDb een cijfer van 7.1. Direct Four Weddings and a Funeral kijken? Bekijk deze kijktip in de Binge app om direct naar de juiste streamingdiensten te gaan of sla hem op in je kijklijst en bewaar hem voor later.

Binge App Logo

Wat is binge?

Binge helpt je kiezen

Waarom je de binge app wilt

Download on the App Store Get it on Google Play

Over deze film

Charles is een verstokt vrijgezel die op een van de vele bruiloften van zijn vrienden de mooie Amerikaanse Carrie leert kennen. Ze brengen samen de nacht door, waarbij Charles zijn uiterste best doet niet verliefd op haar te worden. Tijdens de daaropvolgende bruiloft hoort de desondanks smoorverliefde Charles tot zijn schrik dat Carrie zich verloofd heeft. Toch gaat hij naar haar huwelijksinzegening, waar een goede vriend van hem onverwachts overlijdt. Uit wanhoop besluit Charles zelf te trouwen met een ex-vriendin. Carrie arriveert op zijn bruiloft, inmiddels alweer gescheiden. Charles staat voor een enorm dilemma. Durft hij nog voor de ware liefde te kiezen?

Genre

Romantische komedie

Lengte

1u 53m

Releasejaar

1994

Regisseur

Mike Newell

Cast

Sara Crowe, Timothy Walker, Charlotte Coleman, David Bower, Simon Callow, James Fleet, Rowan Atkinson, John Hannah, Kristin Scott Thomas, Andie MacDowell, en meer...