Home > Kijktip

Kong: Skull Island

King Kong is op zijn best in deze briljante monsterfilm

Article header image
  • Prime Video logo
  • HBO Max logo
  • Pathé Thuis logo
  • Apple TV logo

Na Godzilla uit 2014 bouwde deze film met King Kong verder aan het MonserVerse. Het werd een geweldige monsterfilm, die binnen de reeks nog niet is overtroffen. Het verhaal wordt pakkend verteld met veel vaart, actie, humor en oogstrelende special effects. De grote cast doet het voortreffelijk en de knipogen naar Apocalypse Now raken hun doel.

In de jaren 70 slaat onderzoeksinstituut Monarch de handen ineen met het Amerikaanse leger om op zoek te gaan naar prehistorische wezens op Skull Island, een door dikke mist omgeven eiland in de Indische Oceaan. Als snel worden ze aangevallen door een gigantische gorilla, maar hij is niet het enige gevaarlijke beest op het eiland.

Kong: Skull Island direct kijken / streamen

Kong: Skull Island is te kijken/streamen op (o.a.) Prime Video logoPrime Video, HBO Max logoHBO Max en Pathé Thuis logoPathé Thuis. Kong: Skull Island is een film binnen het genre Actie. met in de hoofdrol o.a. Dat Phan, Korey Williams en Jon Quested. De film duurt 1 uur 58 minuten en krijgt op IMDb een cijfer van 6.7. Direct Kong: Skull Island kijken? Bekijk deze kijktip in de Binge app om direct naar de juiste streamingdiensten te gaan of sla hem op in je kijklijst en bewaar hem voor later.

Binge App Logo

Wat is binge?

Binge helpt je kiezen

Waarom je de binge app wilt

Download on the App Store Get it on Google Play

Over deze film

Een gevarieerde groep ontdekkingsreizigers is in de jaren 70 bij elkaar gekomen om samen naar een nooit eerder ontdekt eiland, gelegen aan de Grote Oceaan en even mooi als verraderlijk, te reizen. Wat ze niet weten is dat ze zich in het domein van de mythische aap Kong bevinden.

Genre

Actie

Lengte

1u 58m

Releasejaar

2017

Regisseur

Jordan Vogt-Roberts

Cast

Dat Phan, Korey Williams, Jon Quested, Shannon Brimelow, Garreth Hadfield, Glenn 'Kiwi' Hall, Joshua Funk, Brian Sacca, Peter Karinen, Brady Novak, en meer...