Home > Kijktip

Looper

Een sci-fi meesterwerk met Bruce Willis

Article header image
  • Prime Video logo
  • Pathé Thuis logo
  • Apple TV logo
  • Google Play logo

Vaker wel dan niet beginnen films over tijdreizen geinig, maar loopt het verhaal na een tijdje in de soep omdat de makers niet lang genoeg hadden nagedacht over het vervolg. Dat geldt niet voor het enerverende, meeslepende, slimme, spannende en opwindende Looper met Bruce Willis en Joseph Gordon-Levitt in de hoofdrollen. Maker van al dit moois is Rian Johnson die later verantwoordelijk zou zijn voor de Knives Out-films.

Looper is zo'n film die het leukste is wanneer je zo weinig mogelijk over de inhoud weet. Dus als we hier schrijven dat het over huurmoordenaars en tijdreizen gaat, zeggen we eigenlijk al te veel.

Looper direct kijken / streamen

Looper is te kijken/streamen op (o.a.) Prime Video logoPrime Video, Pathé Thuis logoPathé Thuis en Apple TV logoApple TV. Looper is een film binnen het genre Actie. met in de hoofdrol o.a. Tracie Thoms, Qing Xu en Pierce Gagnon. De film duurt 2 uur 20 minuten en krijgt op IMDb een cijfer van 7.4. Direct Looper kijken? Bekijk deze kijktip in de Binge app om direct naar de juiste streamingdiensten te gaan of sla hem op in je kijklijst en bewaar hem voor later.

Binge App Logo

Wat is binge?

Binge helpt je kiezen

Waarom je de binge app wilt

Download on the App Store Get it on Google Play

Over deze film

Loopers zijn huurmoordenaars die door de tijd reizen om mensen uit de toekomst in het heden te. Joe verdient veel geld en leeft een goed leven als Looper. Dat verandert wanneer hij de enige regel voor Loopers breekt: laat je doelwit nooit ontsnappen, ook al ben je het zelf. Op een dag wordt de oudere Joe opgepakt en teruggestuurd naar het verleden. Als Joe oog in oog komt met zijn oudere spiegelbeeld, aarzelt hij en weet zijn oudere versie te ontkomen. Vanaf dat moment staat zijn leven op zijn kop.

Genre

Actie

Lengte

2u 20m

Releasejaar

2012

Regisseur

Rian Johnson

Cast

Tracie Thoms, Qing Xu, Pierce Gagnon, Jeff Daniels, Piper Perabo, Noah Segan, Paul Dano, Emily Blunt, Bruce Willis, Joseph Gordon-Levitt, en meer...