Home > Kijktip

Spy/Master

Bloedstollende Roemeense spionageserie. En nog bijna waargebeurd ook

Article header image
  • HBO Max logo

Spy/Master is een Roemeense serie maar laat je daar vooral niet door afschrikken. De spionagereeks zit vol met intrigerende personages, spannende kat- en muis spelletjes en gesprekken in codetaal. Als kers op de appelmoes krijgen we af en toe ook nog een auto-achtervolging en schietpartij.

Op het hoogtepunt van de Koude Oorlog is KGB-spion Victor Godeanu de rechterhand van de adviseur van Nicolae Ceausescu, de dictator van Roemenië. Als hij besluit over te lopen naar het Westen stort hij zich in een zenuwslopend avontuur. Wat volgt is een complex spel, waarbij een agente van de Oost-Duitse veiligheidsdienst Godeanu helpt contact te leggen met de Amerikaanse CIA.

Spy/Master direct kijken / streamen

Spy/Master is te kijken/streamen op HBO Max logoHBO Max. Spy/Master is een serie binnen de genres Actie, Thriller en Drama. met in de hoofdrol o.a. Svenja Jung, Nico Mirallegro en Bogdan Albulescu. De serie duurt 48 minuten per aflevering en krijgt op IMDb een cijfer van 7.5. Direct Spy/Master kijken? Bekijk deze kijktip in de Binge app om direct naar de juiste streamingdiensten te gaan of sla hem op in je kijklijst en bewaar hem voor later.

Binge App Logo

Wat is binge?

Binge helpt je kiezen

Waarom je de binge app wilt

Download on the App Store Get it on Google Play

Over deze serie

Met slechts één kans om in leven te blijven, gebruikt Victor Godeanu, adviseur van een Roemeense dictator, een diplomatieke reis naar Duitsland als springplank naar de Verenigde Staten

Genre

Actie - Thriller - Drama

Lengte

±48m

Releasejaar

2023

Seizoenen

1 6 afleveringen 2023

Regisseur

Christopher Smith

Cast

Svenja Jung, Nico Mirallegro, Bogdan Albulescu, Ana Ularu, Alec Secăreanu, Aidan McArdle