Home > Kijktip

The Beanie Bubble

Het ongelooflijke verhaal van de Beanie Babies is prima materiaal voor een comedy

Article header image
  • Apple TV+ logo

De Beanie Baby-gekte is al eens uit de doeken gedaan in een documentaire, en deze film geeft een komische draai aan het verhaal. Door de goed betroffen jaren negentig-styling en de fijne cast is de film leuk om te zien, ook al blijft het allemaal wat onbenullig. Vooral Geraldine Viswanathan, bekend van Blockers, doet het geweldig.

In de jaren negentig waren Beanie Babies een gigantische rage. De speelgoedpopjes werden fanatiek verzameld, waren de eerste internetsensatie en zeldzame modellen brachten kapitalen op. Ty Warner (Zach Galifianakis) ging met de eerst strijken, maar het waren de vrouwen om hem heen (hier gespeeld door Elizabeth Banks, Sarah Snooks en Geraldine Viswanathan) die de Beanies een succes maakten.

The Beanie Bubble direct kijken / streamen

The Beanie Bubble is te kijken/streamen op Apple TV+ logoApple TV+. The Beanie Bubble is een film binnen de genres Komedie en Drama. met in de hoofdrol o.a. Zach Galifianakis, Elizabeth Banks en Sarah Snook. De film duurt 1 uur 50 minuten en krijgt op IMDb een cijfer van 6.3. Direct The Beanie Bubble kijken? Bekijk deze kijktip in de Binge app om direct naar de juiste streamingdiensten te gaan of sla hem op in je kijklijst en bewaar hem voor later.

Binge App Logo

Wat is binge?

Binge helpt je kiezen

Waarom je de binge app wilt

Download on the App Store Get it on Google Play

Over deze film

Ty Warner is een gefrustreerde speelgoedfabrikant en zakenman. Als hij voor zijn knuffels een samenwerking aangaat met drie vrouwen worden deze Beanie Babies een bepalende trend in de tweede helft van de jaren negentig. Het veroorzaakt een verzamelwoede onder huismoeders en brengt een ongekende investeringsbubbel en een razernij van hebzucht voort. Een verhaal over wat en wie we waarderen in onze samenleving.

Genre

Komedie - Drama

Lengte

1u 50m

Releasejaar

2023

Regisseur

Kristin Gore, Damian Kulash

Cast

Zach Galifianakis, Elizabeth Banks, Sarah Snook, Geraldine Viswanathan, Tracey Bonner, Carl Clemons-Hopkins, Hari Dhillon, Ajay Friese, Sweta Keswani, Kurt Yaeger, en meer...