Home > Kijktip

Rabo de Peixe

Verslavende serie met een plot waar je high van wordt

Article header image
  • Netflix logo

Rabo de Peixe is losjes gebaseerd op een waargebeurd verhaal. Veel dorpsbewoners besloten eens te experimenteren met de gratis drugs. Omdat zij niet al te veel gewend waren en de coke heel puur was, belandde een aanzienlijk deel van hen in het ziekenhuis met een overdosis. Een idioot verhaal. De serie zelf is niet perfect maar wel vermakelijk genoeg om een paar avonden mee voor de tv te zitten.

Rabo de Peixe is een klein vissersdorpje aan de Portugese kust waar het leven lekker voortkabbelt. Tot er een ton cocaïne aanspoelt. Visser Eduardo en zijn vrienden zien meteen mogelijkheden om de boel te verkopen en heel snel heel rijk te worden. Hoe verleidelijk ook, dergelijke zaken lopen zelden goed af.

Rabo de Peixe direct kijken / streamen

Rabo de Peixe is te kijken/streamen op Netflix logoNetflix. Rabo de Peixe is een serie binnen de genres Actie en Thriller. met in de hoofdrol o.a. Rodrigo Tomás, Pêpê Rapazote en Maria João Bastos. De serie duurt 48 minuten per aflevering en krijgt op IMDb een cijfer van 7.5. Direct Rabo de Peixe kijken? Bekijk deze kijktip in de Binge app om direct naar de juiste streamingdiensten te gaan of sla hem op in je kijklijst en bewaar hem voor later.

Binge App Logo

Wat is binge?

Binge helpt je kiezen

Waarom je de binge app wilt

Download on the App Store Get it on Google Play

Over deze serie

Er gebeurt vrijwel niets in het kleine dorpje Rabo de Peixe op de Azoren, totdat een ton cocaïne aan de kust arriveert en het leven van de bewoners volledig verandert. Eduardo, een jonge visser, en zijn beste vrienden beginnen een zaak met wat er uit de Atlantische Oceaan komt. Maar een ton cocaïne blijft niet onopgemerkt en onze hoofdrolspelers zullen het opnemen tegen de eigenaren van deze drug, de politie en een reeks onvoorspelbare personages in een gevaarlijk avontuur zonder terugkeer.

Genre

Actie - Thriller

Lengte

±48m

Releasejaar

2023

Seizoenen

1 7 afleveringen 2023

Regisseur

Augusto Fraga

Cast

Rodrigo Tomás, Pêpê Rapazote, Maria João Bastos, Luís Henrique Matos, Kelly Bailey, José Condessa, Helena Caldeira, André Leitão, Albano Jerónimo, Afonso Pimentel, en meer...