Home > Kijktip

MerPeople

Er zit een Ariel in ons allemaal

Article header image
  • Netflix logo

Je maakt in MerPeople kennis met een wereld met allemaal mensen die het liefst een zeemeermin of -man willen zijn en daar alles voor over hebben. Ze kopen een dure staart, oefenen iedere dag in een zwembad tot ze allemaal infecties hebben of onderkoeld raken. Gekkenwerk! Maar de meerminnen zien er prachtig uit, doen allemaal geen vlieg kwaad en zijn hartstikke lief voor elkaar. Niks mis mee.

Zeemeermin Sparkles wil van 'mermaiding' haar werk maken, maar wordt alleen ingehuurd voor kinderfeestjes. Dat is wel anders bij Morgana, zij heeft haar eigen professionele groep en reist door heel Amerika om shows te geven. En Eric the Mertailor stopt al zijn spaargeld in het bouwen van een groot aquarium, waar hij meerminshows wil opvoeren.

MerPeople direct kijken / streamen

MerPeople is te kijken/streamen op Netflix logoNetflix. MerPeople is een serie binnen het genre Portret. met in de hoofdrol o.a. Tristan Red River Merman, The Blixunami en Tara Spaid. De serie duurt 44 minuten en krijgt op IMDb een cijfer van 6.4. Direct MerPeople kijken? Bekijk deze kijktip in de Binge app om direct naar de juiste streamingdiensten te gaan of sla hem op in je kijklijst en bewaar hem voor later.

Binge App Logo

Wat is binge?

Binge helpt je kiezen

Waarom je de binge app wilt

Download on the App Store Get it on Google Play

Over deze serie

MerPeople duikt in de fascinerende wereld van onderwaterartiesten die hun liefde voor de mystieke zeedieren hebben omgezet in echte carrières. Van het geven van oogverblindende shows in kleine steden in Florida tot de kroning van de koning en koningin van de zeeën op de Bahama's, deze serie neemt je mee op een reis van passie en doorzettingsvermogen.

Genre

Portret

Lengte

44m

Releasejaar

2023

Seizoenen

1 4 afleveringen 2023

Regisseur

Cynthia Wade

Cast

Tristan Red River Merman, The Blixunami, Tara Spaid, Morgana Alba, Hannah Fraser, Eric Ducharme, Brittany Sparkles, Andrew Corter