Home > Kijktip

Cocaine Bear

Doorgesnoven beer veroorzaakt een komisch bloedbad

Article header image
  • Netflix logo
  • Prime Video logo
  • Pathé Thuis logo
  • Apple TV logo
  • MeJane logo

De vermelding 'geïnspireerd door een waargebeurd verhaal' mag je meestal met een korreltje, of in dit geval met een lijntje zout nemen. In 1985 snoepte een zwarte beer in de VS daadwerkelijk van een lading gedropte cocaïne, maar het beest overleed meteen aan een overdosis. In deze comedy vol bloed en afgerukte ledematen houdt de beer het langer vol; lang genoeg om de nodige slachtoffers te maken. Dat begint heel komisch, maar duurt wel een tikje te lang.

Onhandige drugssmokkelaars verliezen een tas vol cocaïne boven de bossen van Georgia. Een zwarte beer proeft er wat van en gaat vervolgens als een dolle te keer. De eerste slachtoffers zijn twee wandelaars (glansrol voor Hannah Hoekstra) en daarna belaagt het doorgesnoven beest een schoolklas, de bezorgde moeder Sari (Keri Russell) een ambulanceteam, de dealers die op zoek zijn naar hun coke en de agenten die jagen op de dealers.

Cocaine Bear direct kijken / streamen

Cocaine Bear is te kijken/streamen op (o.a.) Netflix logoNetflix, Prime Video logoPrime Video en Pathé Thuis logoPathé Thuis. Cocaine Bear is een film binnen de genres Komedie en Thriller. met in de hoofdrol o.a. Keri Russell, Brooklynn Prince en Christian Convery. De film duurt 1 uur 35 minuten en krijgt op IMDb een cijfer van 5.9. Direct Cocaine Bear kijken? Bekijk deze kijktip in de Binge app om direct naar de juiste streamingdiensten te gaan of sla hem op in je kijklijst en bewaar hem voor later.

Binge App Logo

Wat is binge?

Binge helpt je kiezen

Waarom je de binge app wilt

Download on the App Store Get it on Google Play

Over deze film

Cocaine Bear is gebaseerd op een waargebeurd verhaal uit 1985 over een drugssmokkelaar, wiens vliegtuig neerstort, en de zwarte beer die de zoekgeraakte cocaïne verorbert. Een bonte verzameling van politieagenten, toeristen en tieners komt samen in een bos in Georgia waar een gevaarlijk roofdier van ruim 200 kilo een onvoorstelbare hoeveelheid cocaïne binnen heeft gekregen en daarna stijf van de coke op rooftocht gaat naar meer drugs en slachtoffers.

Genre

Komedie - Thriller

Lengte

1u 35m

Releasejaar

2023

Regisseur

Elizabeth Banks

Cast

Keri Russell, Brooklynn Prince, Christian Convery, O'Shea Jackson Jr., Alden Ehrenreich, Ray Liotta, Isiah Whitlock Jr., Margo Martindale, Jesse Tyler Ferguson, Kristofer Hivju, en meer...