Home > Kijktip

John Wick

Keanu Reeves is perfect als de stijlvolle killer die een rekening wil vereffenen

Article header image
  • Prime Video logo
  • Videoland logo
  • Viaplay logo
  • Pathé Thuis logo
  • Apple TV logo
  • KPN logo

Regisseur Chad Stahelski en schrijver Derek Kolstad pakken in deze eerste John Wick-film uit met heel veel vuurgevechten, uitgekiende geweldschoreografieën en indrukwekkende stunts. In de doorgaans wat saaie Keanu Reeves vonden ze de perfecte hoofdrolspeler. Tijdens deze eerste film in de reeks doodt John Wick op het scherm 77 mensen.

Als Russische gangsters de auto van John Wick stelen en zijn hondje doodmaken, weten ze nog niet met wie ze hier te maken hebben. Wick is namelijk een meedogenloze ex-huurmoordenaar, die net dit zetje nodig had om terug te keren naar zijn vroegere, dodelijke levensstijl. Er volgt een gewelddadige afrekening.

John Wick direct kijken / streamen

John Wick is te kijken/streamen op (o.a.) Prime Video logoPrime Video, Videoland logoVideoland en Viaplay logoViaplay. John Wick is een film binnen het genre Actie. met in de hoofdrol o.a. Daniel Bernhardt, Toby Leonard Moore en Adrianne Palicki. De film duurt 1 uur 41 minuten en krijgt op IMDb een cijfer van 7.4. Direct John Wick kijken? Bekijk deze kijktip in de Binge app om direct naar de juiste streamingdiensten te gaan of sla hem op in je kijklijst en bewaar hem voor later.

Binge App Logo

Wat is binge?

Binge helpt je kiezen

Waarom je de binge app wilt

Download on the App Store Get it on Google Play

Over deze film

John Wick is een beruchte huurmoordenaar voor de maffia, maar als hij de vrouw van zijn leven tegenkomt, stopt hij met dit werk. Vijf jaar later overlijdt zijn vrouw aan kanker. Zij heeft ervoor gezorgd dat er een puppy, genaamd Daisy, bij hem wordt afgeleverd na haar dood, zodat hij iets heeft om van te houden. Dan wordt hij overvallen door drie gangsters. Ze slaan hem buiten westen en doden Daisy. Wick heeft nog maar één doel voor ogen: de mannen te grazen nemen die dit hebben gedaan.

Genre

Actie

Lengte

1u 41m

Releasejaar

2014

Regisseur

David Leitch, Chad Stahelski

Cast

Daniel Bernhardt, Toby Leonard Moore, Adrianne Palicki, Dean Winters, Alfie Allen, Bridget Moynahan, Willem Dafoe, Michael Nyqvist, Keanu Reeves