Home > Kijktip

Sex and the City

Carrie Bradshaw en haar Manolo's gaan nooit verloren

Article header image
  • Prime Video logo
  • HBO Max logo
  • Apple TV logo
  • Google Play logo

Veel individuen van de wereldbevolking (nou vooruit, vooral vrouwen) hebben Sex and the City voor altijd in hun hart gesloten. Eindelijk zagen ze onafhankelijke vrouwen op televisie die niet zielig waren omdat ze geen man hadden. Deze dames waren zeker niet perfect maar ze hadden veel seks, genoten van het leven en het allerbelangrijkst: ze hadden elkaar.

Carrie Bradshaw is een journaliste te New York met een eigen column getiteld 'sex and the city' waarin ze over haar eigen ervaringen als vrijgezelle vrouw schrijft. Haar beste vriendinnen zijn de zelfstandige Miranda, de brave Charlotte en het wilde seksbeest Samantha. Carrie's grote liefde is mr. Big, met wie ze een knipperlichtrelatie heeft. En Carrie heeft niet te vergeten een bijzonder indrukwekkende walk-in closet.

Sex and the City direct kijken / streamen

Sex and the City is te kijken/streamen op (o.a.) Prime Video logoPrime Video, HBO Max logoHBO Max en Apple TV logoApple TV. Sex and the City is een film binnen het genre Romantische komedie. met in de hoofdrol o.a. Jason Lewis, Evan Handler en David Eigenberg. De film duurt 2 uur 25 minuten en krijgt op IMDb een cijfer van 5.7. Direct Sex and the City kijken? Bekijk deze kijktip in de Binge app om direct naar de juiste streamingdiensten te gaan of sla hem op in je kijklijst en bewaar hem voor later.

Binge App Logo

Wat is binge?

Binge helpt je kiezen

Waarom je de binge app wilt

Download on the App Store Get it on Google Play

Over deze film

Het leven van Carrie Bradshaw is erg veranderd. Ze schrijft geen columns meer voor de krant, maar werkt aan haar vierde boek. Ze heeft eindelijk een stabiele relatie met Mr. Big. Ook voor haar vriendinnen Charlotte, Miranda en Samantha is er veel veranderd. Charlotte adopteerde samen met haar man Harry een Chinees meisje. Miranda heeft zich met Steve en zoontje Brady in Brooklyn gesetteld, maar mist haar leven in Manhattan. Samantha, die ooit zo op haar seksuele vrijheid was gesteld, bevindt zich net als haar vriendinnen in een vaste relatie in Los Angeles. Toch hunkeren ze alle vier nog altijd naar ladingen designer kleding, pikante bedverhalen, scherpe humor en liters Cosmopolitan!

Genre

Romantische komedie

Lengte

2u 25m

Releasejaar

2008

Regisseur

Michael Patrick King

Cast

Jason Lewis, Evan Handler, David Eigenberg, Jennifer Hudson, Candice Bergen, Chris Noth, Cynthia Nixon, Kristin Davis, Kim Cattrall, Sarah Jessica Parker, en meer...