Home > Kijktip

Vengeance

Deze slimme thrillercomedy van B.J. Novak zit vol verrassingen

Article header image
  • Netflix logo
  • Prime Video logo
  • Pathé Thuis logo
  • Apple TV logo
  • MeJane logo

Misschien ken je B.J. Novak nog uit als de glibberige streber Ryan uit The Office. Novak was ook een van de scenaristen en producenten van die serie. Met de intelligente zelfgeschreven thrillercomedy Vengenance maakt hij zijn regiedebuut. Hij speelt zelf de hoofdrol; opnieuw een naar en manipulatief mannetje.

Journalist Ben uit New York reist naar Texas voor de uitvaart van Abby, een vage vriendin. Haar familie denkt dat hij en Abby een vaste relatie hadden, en Ben maakt daar misbruik van om een podcast te maken over de mysterieuze omstandigheden van haar dood. Hij ontmoet veel kleurrijke types.

Vengeance direct kijken / streamen

Vengeance is te kijken/streamen op (o.a.) Netflix logoNetflix, Prime Video logoPrime Video en Pathé Thuis logoPathé Thuis. Vengeance is een film binnen de genres Komedie, Mysterie en Muziek. met in de hoofdrol o.a. B.J. Novak, Boyd Holbrook en J. Smith-Cameron. De film duurt 1 uur 47 minuten en krijgt op IMDb een cijfer van 6.8. Direct Vengeance kijken? Bekijk deze kijktip in de Binge app om direct naar de juiste streamingdiensten te gaan of sla hem op in je kijklijst en bewaar hem voor later.

Binge App Logo

Wat is binge?

Binge helpt je kiezen

Waarom je de binge app wilt

Download on the App Store Get it on Google Play

Over deze film

Maanden na een paar one night stands ontdekt de New Yorkse schrijver Ben dat een meisje dat hij nauwelijks kent, is overleden. Hij is overgehaald om naar Texas te vliegen voor haar begrafenis, waar haar broer zweert erachter te komen wie haar heeft vermoord en wraak te nemen.

Genre

Komedie - Mysterie - Muziek

Lengte

1u 47m

Releasejaar

2022

Regisseur

B.J. Novak

Cast

B.J. Novak, Boyd Holbrook, J. Smith-Cameron, Issa Rae, Ashton Kutcher, Lio Tipton, Dove Cameron, Isabella Amara, Eli Bickel, John Mayer, en meer...