Home > Kijktip

Mission: Impossible - Rogue Nation

Tom Cruise overtreft zichzelf met vette stunts te land, ter zee en in de lucht

Article header image
  • Netflix logo
  • Prime Video logo
  • Ziggo logo
  • SkyShowtime logo
  • Pathé Thuis logo
  • Apple TV logo
  • Google Play logo

In deze vijfde Mission: Impossible-film hebben de makers hun draai helemaal gevonden. Alle oude gezichten keren terug en Rebecca Ferguson is een waardevolle aanvulling. Ook terug zijn de stunts: als Ethan Hunt waagt Tom Cruise zijn leven aan de buitenkant van een vliegtuig en tijdens een zenuwslopende onderwaterscène.

Ethan Hunt komt op het spoor van The Syndicate, een duistere, internationale organisatie van terroristen. De IMF wordt ontbonden, maar Hunt en zijn vrienden zetten de jacht op The Syndicate voort, geholpen door een kranige MI6-agente. De actie speelt zich dit keer af in Wenen, Casablanca en Londen.

Mission: Impossible - Rogue Nation direct kijken / streamen

Mission: Impossible - Rogue Nation is te kijken/streamen op (o.a.) Netflix logoNetflix, Prime Video logoPrime Video en Ziggo logoZiggo. Mission: Impossible - Rogue Nation is een film binnen het genre Actie. met in de hoofdrol o.a. Jens Hultén, Tom Hollander en Jingchu Zhang. De film duurt 2 uur 11 minuten en krijgt op IMDb een cijfer van 7.4. Direct Mission: Impossible - Rogue Nation kijken? Bekijk deze kijktip in de Binge app om direct naar de juiste streamingdiensten te gaan of sla hem op in je kijklijst en bewaar hem voor later.

Binge App Logo

Wat is binge?

Binge helpt je kiezen

Waarom je de binge app wilt

Download on the App Store Get it on Google Play

Over deze film

De CIA heeft de Impossible Mission Force opgeheven en geheim agent Ethan Hunt op non-actief gesteld. Dat weerhoudt Hunt er echter niet van om het op te nemen tegen 'The Syndicate', een criminele organisatie met voormalige topagenten. Door het plegen van terroristische aanslagen wil deze organisatie de wereldmacht in handen krijgen.

Genre

Actie

Lengte

2u 11m

Releasejaar

2015

Regisseur

Christopher McQuarrie

Cast

Jens Hultén, Tom Hollander, Jingchu Zhang, Sean Harris, Ving Rhames, Rebecca Ferguson, Simon Pegg, Jeremy Renner, Tom Cruise