Home > Kijktip

Knock at the Cabin

Apocalyptische horror van de maker van The Sixth Sense

Article header image
  • Netflix logo
  • Prime Video logo
  • Pathé Thuis logo
  • Apple TV logo
  • MeJane logo

Na een artistieke dip keerde M. Night Shyamalan (The Sixth Sense) vanaf 2015 terug met een aantal interessante projecten. Ook deze apocalyptische psychologische horrorfilm mag er wezen. Het verhaal is vergezocht en bizar, maar door de beperkte setting en toegankelijke personages grijpt de film je toch bij de keel.

De zevenjarige Wen en haar adoptievaders zijn op vakantie in een boshut in Pennsylvania. Een vreemdeling genaamd Leonard benadert Wen en vraagt haar hulp om de wereld te redden. Samen met drie metgezellen neemt Leonard het gezinnetje in gijzeling. Dan vertelt hij over de visioenen die hen hierheen geleid hebben.

Knock at the Cabin direct kijken / streamen

Knock at the Cabin is te kijken/streamen op (o.a.) Netflix logoNetflix, Prime Video logoPrime Video en Pathé Thuis logoPathé Thuis. Knock at the Cabin is een film binnen de genres Thriller, Mysterie en Horror. met in de hoofdrol o.a. Dave Bautista, Jonathan Groff en Ben Aldridge. De film duurt 1 uur 40 minuten en krijgt op IMDb een cijfer van 6.1. Direct Knock at the Cabin kijken? Bekijk deze kijktip in de Binge app om direct naar de juiste streamingdiensten te gaan of sla hem op in je kijklijst en bewaar hem voor later.

Binge App Logo

Wat is binge?

Binge helpt je kiezen

Waarom je de binge app wilt

Download on the App Store Get it on Google Play

Over deze film

In deze thriller van de visionaire filmmaker M. Night Shyamalan wordt een hechte familie tijdens een vakantie in een afgelegen hut gegijzeld door vier gewapende vreemdelingen. De bezoekers eisen dat het jonge meisje en haar ouders een ondenkbare keuze maken: hun familie óf de mensheid redden.

Genre

Thriller - Mysterie - Horror

Lengte

1u 40m

Releasejaar

2023

Regisseur

M Night Shyamalan, M. Night Shyamalan

Cast

Dave Bautista, Jonathan Groff, Ben Aldridge, Kristen Cui, Nikki Amuka-Bird, Rupert Grint, Abby Quinn, Clare Louise Frost, McKenna Kerrigan, Odera Adimorah, en meer...