Home > Kijktip

When Harry Met Sally...

De (platonische?) liefde hangt in de lucht in deze iconische romantische komedie

Article header image
  • Prime Video logo
  • Pathé Thuis logo
  • Apple TV logo
  • Google Play logo
  • Film1   logo
  • Canal+ logo

Wie alle nieuwe romcoms inmiddels al heeft gezien, moet misschien weer eens een sprongetje terug in de tijd wagen. Zeker weten dat deze nog altijd dolkomische en o zo romantische klassieker weer in de smaak valt.

Nadat Harry en Sally elkaar onderweg naar New York voor het eerst ontmoeten, komen de twee elkaar zo nu en dan tegen in de grote stad. Wanneer er een mooie vriendschap opbloeit, rijst de vraag of mannen en vrouwen wel vrienden kunnen zijn zonder dat seks in de weg komt te staan.

When Harry Met Sally... direct kijken / streamen

When Harry Met Sally... is te kijken/streamen op (o.a.) Prime Video logoPrime Video, Pathé Thuis logoPathé Thuis en Apple TV logoApple TV. When Harry Met Sally... is een film binnen het genre Romantische komedie. met in de hoofdrol o.a. Steven Ford, Bruno Kirby en Carrie Fisher. De film duurt 1 uur 35 minuten en krijgt op IMDb een cijfer van 7.7. Direct When Harry Met Sally... kijken? Bekijk deze kijktip in de Binge app om direct naar de juiste streamingdiensten te gaan of sla hem op in je kijklijst en bewaar hem voor later.

Binge App Logo

Wat is binge?

Binge helpt je kiezen

Waarom je de binge app wilt

Download on the App Store Get it on Google Play

Over deze film

Sally ontmoet toevallig Harry wanneer ze als pas afgestudeerden samen een autorit delen naar New York. Bij hun eerste ontmoeting is reeds duidelijk dat zij totaal van elkaar verschillen. Harry is het prototype van de mannelijke verleider die erop uit is zoveel mogelijk seksuele avontuurtjes te beleven maar Sally heeft een andere mening over de waarde van een zinvolle relatie. Wanneer ze uiteindelijk New York bereiken, nemen ze afscheid en wensen elkaar een gelukkige toekomst. Het lot brengt hen echter op onverwachte momenten weer bij elkaar. Harry is ondertussen door talrijke negatieve ervaringen met vrouwen een pessimist geworden en Sally's leven is professioneel zo stresserend dat ze geen tijd meer over heeft voor enige privacy ...

Genre

Romantische komedie

Lengte

1u 35m

Releasejaar

1989

Regisseur

Rob Reiner

Cast

Steven Ford, Bruno Kirby, Carrie Fisher, Meg Ryan, Billy Crystal