Home > Kijktip

The Whale

Tranentrekker met topprestatie van Brendan Fraser

Article header image
  • Prime Video logo
  • Pathé Thuis logo
  • Apple TV logo
  • Film1   logo
  • Cinetree logo
  • MeJane logo
  • Canal+ logo

'Een achtbaan van emoties met een van de beste Hollywood-comebacks in jaren' is misschien wel de beste omschrijving van dramafilm The Whale. Deze tranentrekker zorgde niet alleen voor een snikkende bioscoopzaal, maar leverde Brendan Fraser ook de Oscar voor beste mannelijke hoofdrol op.

Charlie, een online docent Engels, heeft zware obesitas en woont na de dood van zijn partner alleen en afgezonderd in zijn huis in Idaho. Wanneer hij voor het eerst in jaren weer contact krijgt met zijn tienerdochter, wordt hij geconfronteerd met zijn pijnlijke verleden en volgt een emotionele weg van verzoening, spijt en vergeving.

The Whale direct kijken / streamen

The Whale is te kijken/streamen op (o.a.) Prime Video logoPrime Video, Pathé Thuis logoPathé Thuis en Apple TV logoApple TV. The Whale is een film binnen het genre Drama. met in de hoofdrol o.a. Brendan Fraser, Sadie Sink en Hong Chau. De film duurt 1 uur 57 minuten . Direct The Whale kijken? Bekijk deze kijktip in de Binge app om direct naar de juiste streamingdiensten te gaan of sla hem op in je kijklijst en bewaar hem voor later.

Binge App Logo

Wat is binge?

Binge helpt je kiezen

Waarom je de binge app wilt

Download on the App Store Get it on Google Play

Over deze film

Een teruggetrokken leraar Engels, die aan morbide obesitas lijdt, probeert weer de band met zijn vervreemde tienerdochter te herstellen.

Genre

Drama

Lengte

1u 57m

Releasejaar

2022

Regisseur

Darren Aronofsky

Cast

Brendan Fraser, Sadie Sink, Hong Chau, Ty Simpkins, Samantha Morton, Sathya Sridharan, Jacey Sink, Wilhelm Schalaudek