Home > Kijktip

Drops of God

Een geinig wedstrijdje dure wijn proeven

Article header image
  • Apple TV+ logo

Het plot van Drops of God klinkt wat onbenullig maar de serie pakt hartstikke leuk uit met wijnproef-scènes die voelen als een spannende thriller en prachtige beelden van Japan. Bovendien ben je na het kijken van Drops of God zelf ook een halve wijnkenner. En daarmee kun je mooi de blits maken tijdens het volgende dinertje.

De Franse wijnmagnaat Alexandre Léger overlijdt in zijn woonplaats Tokio en laat 87.000 wijnen achter die bijna 150 miljoen dollar waard zijn. Maar wie erft die? Léger heeft in zijn testament vastgelegd dat het tussen twee mensen gaat; dochter Camille van wie hij vervreemd is en zijn protegé Issei Tomine. De twee moeten drie bijna onmogelijk opdrachten uitvoeren.

Drops of God direct kijken / streamen

Drops of God is te kijken/streamen op Apple TV+ logoApple TV+. Drops of God is een serie binnen het genre Drama. met in de hoofdrol o.a. Manon Maindivide, Kyoko Takenaka en Satoshi Nikaido. De serie duurt 58 minuten per aflevering en krijgt op IMDb een cijfer van 8.0. Direct Drops of God kijken? Bekijk deze kijktip in de Binge app om direct naar de juiste streamingdiensten te gaan of sla hem op in je kijklijst en bewaar hem voor later.

Binge App Logo

Wat is binge?

Binge helpt je kiezen

Waarom je de binge app wilt

Download on the App Store Get it on Google Play

Over deze serie

Alexandre Léger, maker van de beroemde Léger Wine Guide en emblematische figuur in oenologie, is net op 60-jarige leeftijd overleden in zijn huis in Tokio. Hij laat een dochter achter, Camille, die in Parijs woont en haar vader niet heeft gezien sinds haar ouders uit elkaar gingen toen ze negen jaar oud was. Wanneer Camille naar Tokio vliegt en het testament van Léger wordt voorgelezen, ontdekt ze dat haar vader haar een buitengewone wijncollectie heeft nagelaten - volgens de experts de grootste collectie ter wereld. Maar om de erfenis op te eisen, moet Camille het opnemen tegen een briljante jonge oenoloog, Issei Tomine, die haar vader onder zijn hoede nam en in het testament van Léger wordt aangeduid als zijn 'spirituele zoon'.

Genre

Drama

Lengte

±58m

Releasejaar

2023

Seizoenen

1 8 afleveringen 2023

Regisseur

Oded Ruskin

Cast

Manon Maindivide, Kyoko Takenaka, Satoshi Nikaido, Makiko Watanabe, Azusa Okamoto, Diego Ribon, Fleur Geffrier, Tomohisa Yamashita