Home > Kijktip

Stonehouse

De slechtste spion aller tijden levert een geweldige serie op

Article header image
  • Prime Video logo

Je gelooft het bijna niet, maar Stonehouse is gebaseerd op ware gebeurtenissen. En het verhaal van de naïeve, onhandige Britse politicus is zo absurd dat Stonehouse alleen maar een comedy kon worden. En ook nog eens een hele goede. Hoofdrolspeler Matthew Macfayden maakt er ook een feestje van.

John Stonehouse is in de jaren zeventig parlementslid voor de Labour Party in Groot-Brittannië. Hij is tegelijkertijd (een erbarmelijke) spion voor Tsjechoslowakije en maakt een puinhoop van zijn financiën. Waneer hij op het punt staat ontdekt te worden, zet Stonehouse zijn eigen dood in scène en vlucht met zijn secretaresse/minnares naar Australië.

Stonehouse direct kijken / streamen

Stonehouse is te kijken/streamen op Prime Video logoPrime Video. Stonehouse is een serie binnen de genres Komedie, Drama en Biografie. met in de hoofdrol o.a. Matthew Macfadyen, Kevin McNally en Keeley Hawes. De serie duurt 55 minuten per aflevering en krijgt op IMDb een cijfer van 6.8. Direct Stonehouse kijken? Bekijk deze kijktip in de Binge app om direct naar de juiste streamingdiensten te gaan of sla hem op in je kijklijst en bewaar hem voor later.

Binge App Logo

Wat is binge?

Binge helpt je kiezen

Waarom je de binge app wilt

Download on the App Store Get it on Google Play

Over deze serie

John Stonehouse, een politicus van de Britse Labour-partij en minister onder premier Harold Wilson, verdween van het strand van een luxe hotel in Florida. Hij liet een netjes opgevouwen stapeltje kleren achter en zwom vastberaden de zee in om zijn eigen dood in scene te zetten.

Genre

Komedie - Drama - Biografie

Lengte

±55m

Releasejaar

2023

Seizoenen

1 3 afleveringen 2023

Regisseur

Jon S. Baird

Cast

Matthew Macfadyen, Kevin McNally, Keeley Hawes, Emer Heatley, Dorothy Atkinson, Archie Barnes