Home > Kijktip

Bobby Kennedy for President

De tragedie van Bobby Kennedy, de beste president die Amerika nooit kreeg

Article header image
  • Netflix logo

De jaren zestig waren zonder twijfel de meest chaotische, verwarrende en gewelddadige van de vorige eeuw in de VS. Bobby Kennedy was de hoop van arm en zwart Amerika op betere tijden. Toen hij werd vermoord was die droom voorbij. Zou de wereld er anders uit hebben gezien als Bobby Kennedy president was geworden? Dit is een hele mooie serie voor geschiedenis- en Amerika-liefhebbers.

Vierdelige documentaire over de politieke opmars van Bobby Kennedy waarin hij uit de schaduw van zijn oudere broer John stapt, nieuw, progressievere ideeën omarmt en een veelbelovende presidentiële campagne begint. Tot die fatale dag op 5 juni 1968 in het Ambassador Hotel in Los Angeles.

Bobby Kennedy for President direct kijken / streamen

Bobby Kennedy for President is te kijken/streamen op Netflix logoNetflix. Bobby Kennedy for President is een serie binnen het genre Portret. met in de hoofdrol o.a. Samuel Adams, James Baldwin en Harry Belafonte. De serie duurt 1 uur en krijgt op IMDb een cijfer van 8.1. Direct Bobby Kennedy for President kijken? Bekijk deze kijktip in de Binge app om direct naar de juiste streamingdiensten te gaan of sla hem op in je kijklijst en bewaar hem voor later.

Binge App Logo

Wat is binge?

Binge helpt je kiezen

Waarom je de binge app wilt

Download on the App Store Get it on Google Play

Over deze serie

Deze vierdelige documentaireserie combineert zeldzame en exclusieve beelden van procureur-generaal, Amerikaanse senator en presidentskandidaat Robert F. Kennedy in de jaren zestig.

Genre

Portret

Lengte

1u

Releasejaar

2018

Seizoenen

1 4 afleveringen 2018

Regisseur

Dawn Porter

Cast

Samuel Adams, James Baldwin, Harry Belafonte, Fidel Castro, Eugene 'Bull' Connor, Peter Edelman, Dwight D. Eisenhower, James Farmer, Robert F. Kennedy, Henry Graham, en meer...