Home > Kijktip

Triangle of Sadness

Poep-en-pieshumor én diepgang in één film. Da’s knap werk

Article header image
  • Prime Video logo
  • Videoland logo
  • NPO Start logo
  • Pathé Thuis logo
  • Apple TV logo
  • Film1   logo
  • Cinetree logo
  • Cinemember logo
  • MeJane logo

Natuurlijk is het fantastisch om superrijk te zijn, maar dat soort mensen zijn vaak stomvervelend. Gelukkig krijgen ze in Triangle of Sadness een flinke koek van eigen deeg. Vooral de scène waarin die onsympathieke types met hun chique jacht in een fikse storm terechtkomen zul je nooit meer vergeten als je ‘m eenmaal hebt gezien. De bloedmooie hoofdrolspeelster Charlbi Dean overleed tragisch genoeg vlak na de première van de film.

Modellen en influencers Carl en Yaya worden uitgenodigd voor een reis op een prachtig jacht. Hun reisgenoten bestaan o.a. uit een Russische oligarch en Britse wapenhandelaars en de kapitein is een alcoholist. Als het schip na een storm schipbreuk leidt op een onbewoond is de hiërarchie tussen de gasten en het personeel ineens totaal anders.

Triangle of Sadness direct kijken / streamen

Triangle of Sadness is te kijken/streamen op (o.a.) Prime Video logoPrime Video, Videoland logoVideoland en NPO Start logoNPO Start. Triangle of Sadness is een film binnen de genres Komedie en Drama. met in de hoofdrol o.a. Harris Dickinson, Charlbi Dean en Dolly de Leon. De film duurt 2 uur 27 minuten . Direct Triangle of Sadness kijken? Bekijk deze kijktip in de Binge app om direct naar de juiste streamingdiensten te gaan of sla hem op in je kijklijst en bewaar hem voor later.

Binge App Logo

Wat is binge?

Binge helpt je kiezen

Waarom je de binge app wilt

Download on the App Store Get it on Google Play

Over deze film

Mannelijk model Carl en zijn vriendin Yaya raken verzeild in een rare situatie terwijl ze op een cruise zitten voor de allerrijksten. Een ruwe storm zorgt ervoor dat alle glans al snel verdwijnt en de prioriteiten verschuiven van de beste foto's maken voor Instagram naar vechten voor je leven.

Genre

Komedie - Drama

Lengte

2u 27m

Releasejaar

2022

Regisseur

Ruben Östlund

Cast

Harris Dickinson, Charlbi Dean, Dolly de Leon, Zlatko Burić, Iris Berben, Vicki Berlin, Henrik Dorsin, Woody Harrelson, Jean-Christophe Folly, Amanda Walker, en meer...