Home > Kijktip

M3GAN

M3GAN is Chucky, maar dan om te lachen

Article header image
  • Netflix logo
  • Prime Video logo
  • Pathé Thuis logo
  • Apple TV logo
  • MeJane logo

Van parodieën tot TikTok-filmpjes tot zelfs professioneel modellenwerk: de elektronische pop M3gan was ineens overal op het internet te zien. De sci-fi-thriller over deze eigenaardige pop was dan ook een enorme hit. En terecht, want deze film is behoorlijk uniek.

Wanneer de briljante speelgoedontwikkelaar Gemma onverwacht de zorg voor haar achtjarige nichtje Cady op zich moet nemen, komt ze met een unieke uitvinding. Ze ontwikkelt een elektronische pop genaamd M3GAN die als vriendin, leraar, speelmaatje en beschermer de zorg voor het meisje kan overnemen. Maar dat plan heeft rampzalige gevolgen.

M3GAN direct kijken / streamen

M3GAN is te kijken/streamen op (o.a.) Netflix logoNetflix, Prime Video logoPrime Video en Pathé Thuis logoPathé Thuis. M3GAN is een film binnen de genres Horror, Sciencefiction en Thriller. met in de hoofdrol o.a. Allison Williams, Violet McGraw en Jenna Davis. De film duurt 1 uur 42 minuten en krijgt op IMDb een cijfer van 6.3. Direct M3GAN kijken? Bekijk deze kijktip in de Binge app om direct naar de juiste streamingdiensten te gaan of sla hem op in je kijklijst en bewaar hem voor later.

Binge App Logo

Wat is binge?

Binge helpt je kiezen

Waarom je de binge app wilt

Download on the App Store Get it on Google Play

Over deze film

Een briljante roboticus van speelgoedbedrijven gebruikt kunstmatige intelligentie om M3GAN te ontwikkelen, een levensechte pop die geprogrammeerd is om emotioneel een band op te bouwen met haar pas verweesde nichtje. Maar wanneer de programmering van de pop te goed werkt, wordt ze overbezorgd over haar nieuwe vriendin met angstaanjagende resultaten.

Genre

Horror - Sciencefiction - Thriller

Lengte

1u 42m

Releasejaar

2022

Regisseur

Gerard Johnstone

Cast

Allison Williams, Violet McGraw, Jenna Davis, Amie Donald, Jen Van Epps, Brian Jordan Alvarez, Ronny Chieng, Stephane Garneau-Monten, Michael Saccente, Arlo Green, en meer...