Home > Kijktip

Boom! Boom! The World vs. Boris Becker

Fascinerend portret over de keerzijde van roem

Article header image
  • Apple TV+ logo

In deze docuserie komen bijna twee verschillende Boris Beckers aan het woord: de charmante verhalenverteller en de gebroken man die in 2022 een gevangenisstraf te wachten staat wegens belastingontduiking. Maar boven alles laat de docu zien dat Boris een geweldige tennisser was.

Tweedelige documentaire over het leven van Boris Becker, een Duitse tennissensatie die op zijn zeventiende Wimbledon won en een glansrijke carrière tegemoet ging. Maar na zijn loopbaan kwam de streber niet alleen in een zwart gat maar ook regelmatig in de roddelbladen terecht. Het eerste deel belicht zijn opkomst en het tweede zijn spectaculaire ondergang.

Boom! Boom! The World vs. Boris Becker direct kijken / streamen

Boom! Boom! The World vs. Boris Becker is te kijken/streamen op Apple TV+ logoApple TV+. Boom! Boom! The World vs. Boris Becker is een film binnen de genres Portret en Sport. met in de hoofdrol o.a. Boris Becker, John McEnroe en Ion Țiriac. De film duurt 1 uur 36 minuten en krijgt op IMDb een cijfer van 7.3. Direct Boom! Boom! The World vs. Boris Becker kijken? Bekijk deze kijktip in de Binge app om direct naar de juiste streamingdiensten te gaan of sla hem op in je kijklijst en bewaar hem voor later.

Binge App Logo

Wat is binge?

Binge helpt je kiezen

Waarom je de binge app wilt

Download on the App Store Get it on Google Play

Over deze film

Een kijkje achter de schermen van het controversiële leven en de carrière van tennisgrootheid Boris Becker, met interviews met John McEnroe, Novak Djokovic, Björn Borg en andere iconen.

Genre

Portret - Sport

Lengte

1u 36m

Releasejaar

2023

Regisseur

Alex Gibney

Cast

Boris Becker, John McEnroe, Ion Țiriac, Novak Djokovic, Barbara Becker, Björn Borg, Mats Wilander