Home > Kijktip

The Banshees of Inisherin

Wat als je beste vriend het plots uitmaakt?

Article header image
  • Prime Video logo
  • Disney+ logo
  • NLZIET logo
  • Pathé Thuis logo
  • Apple TV logo
  • MeJane logo

Zelden gingen tragedie en komedie zo goed samen als in dit juweeltje over een mannenvriendschap die op de klippen loopt omdat de ene man geen zin meer heeft om zijn kostbare tijd te besteden aan de andere. Dat klinkt als een dun verhaaltje maar The Banshees of Inisherin is alleen maar schitterend.

Colm en Pádraic wonen op een dun bevolkt eiland voor de Ierse kust, en zijn hun leven lang al beste vrienden. Dat is in ieder geval wat Pádraic dacht tot Colm hem op een dag meedeelt dat hun vriendschap voorbij is en hij niets meer met hem te maken wilt hebben. Waarom? Pádraic heeft geen idee en laat het er niet bij zitten.

The Banshees of Inisherin direct kijken / streamen

The Banshees of Inisherin is te kijken/streamen op (o.a.) Prime Video logoPrime Video, Disney+ logoDisney+ en NLZIET logoNLZIET. The Banshees of Inisherin is een film binnen de genres Drama en Komedie. met in de hoofdrol o.a. Colin Farrell, Brendan Gleeson en Kerry Condon. De film duurt 1 uur 54 minuten en krijgt op IMDb een cijfer van 7.7. Direct The Banshees of Inisherin kijken? Bekijk deze kijktip in de Binge app om direct naar de juiste streamingdiensten te gaan of sla hem op in je kijklijst en bewaar hem voor later.

Binge App Logo

Wat is binge?

Binge helpt je kiezen

Waarom je de binge app wilt

Download on the App Store Get it on Google Play

Over deze film

Pádraic is sinds mensenheugenis beste maatjes met Colm. Ze wonen op een eiland aan de westkust van Ierland. Hun vriendschap hangt aan een zijden draadje wanneer Colm van de ene op de andere dag weigert met Pádraic te praten. Deze verandering heeft een weerslag op de hechte gemeenschap en zet een reeks gebeurtenissen in gang die hun verdere levens zullen bepalen.

Genre

Drama - Komedie

Lengte

1u 54m

Releasejaar

2022

Regisseur

Martin McDonagh

Cast

Colin Farrell, Brendan Gleeson, Kerry Condon, Barry Keoghan, Gary Lydon, Pat Shortt, Jon Kenny, Sheila Flitton, David Pearse, Bríd Ní Neachtain, en meer...