Home > Kijktip

A Simple Favor

Een heerlijke zwarte komedie die een lust voor het oog is

Article header image
  • Prime Video logo
  • Pathé Thuis logo
  • Apple TV logo
  • Google Play logo
  • MeJane logo

Anna Kendrick en Blake Lively kunnen zich geweldig uitleven in deze film die niet alleen grappig én spannend is maar er ook prachtig uitziet. De kijker wordt regelmatig op het verkeerde been gezet en tegen het einde raakt het plot zoek, maar dat wordt meer dan goed gemaakt door de alle goede elementen inclusief een soundtrack vol met Franse chansons uit de jaren zestig.

Stephanie is een immer opgewekte, extreem tuttige moeder en Emily is keiharde, alcoholistische carrièrevrouw. Toch worden de twee tegenpolen beste vriendinnen. Totdat Emily aan Stephanie vraagt haar zoon van school te halen en ze vervolgens spoorloos verdwijnt. Daarna ontspint zich een bizar mysterie.

A Simple Favor direct kijken / streamen

A Simple Favor is te kijken/streamen op (o.a.) Prime Video logoPrime Video, Pathé Thuis logoPathé Thuis en Apple TV logoApple TV. A Simple Favor is een film binnen de genres Misdaad en Komedie. met in de hoofdrol o.a. Daisy Fernando, Cristian Perri en Paul Jurewicz. De film duurt 2 uur 35 minuten en krijgt op IMDb een cijfer van 6.8. Direct A Simple Favor kijken? Bekijk deze kijktip in de Binge app om direct naar de juiste streamingdiensten te gaan of sla hem op in je kijklijst en bewaar hem voor later.

Binge App Logo

Wat is binge?

Binge helpt je kiezen

Waarom je de binge app wilt

Download on the App Store Get it on Google Play

Over deze film

Vlogger Stephanie volgt een spoor van leugens om de waarheid achter de plotselinge verdwijning van haar vriendin Emily te achterhalen.

Genre

Misdaad - Komedie

Lengte

2u 35m

Releasejaar

2018

Regisseur

Paul Feig

Cast

Daisy Fernando, Cristian Perri, Paul Jurewicz, Kerry-Lee Finkle, Noorin Gulamgaus, Patti Harrison, Lucas Kalechstein, Allison Wilson-Forbes, Danielle Bourgon, Joshua Satine, en meer...