Home > Kijktip

FUBAR

Arnold is back in zijn eerste televisierol ooit

Article header image
  • Netflix logo

De Oostenrijkse eik waagde zich nooit eerder aan de hoofdrol in een televisieserie, tot nu. En de actiekomedie FUBAR verdeelt de wereldbevolking behoorlijk. De ene helft geniet zich suf van Arnold in de rol van spion. De andere helft vindt het maar een flauwe bende met suffe actie. Er zit maar een ding op: gewoon zelf kijken. Na een aflevering weet je meteen of dit je kopje thee is.

Arnold Schwarzenegger speelt CIA-agent Luke Brunner die tot zijn stomme verbazing en ergernis ontdekt dat dochter Emma bij dezelfde organisatie werkt. De twee hebben hun hele leven tegen elkaar gelogen en dat verpest hun relatie nogal. Maar als ze samen op missie gaan, moeten ze tegen wil en dank toch zien samen te werken.

FUBAR direct kijken / streamen

FUBAR is te kijken/streamen op Netflix logoNetflix. FUBAR is een serie binnen de genres Actie, Thriller en Avontuur. met in de hoofdrol o.a. Travis Van Winkle, Monica Barbaro en Milan Carter. De serie duurt 55 minuten per aflevering en krijgt op IMDb een cijfer van 6.5. Direct FUBAR kijken? Bekijk deze kijktip in de Binge app om direct naar de juiste streamingdiensten te gaan of sla hem op in je kijklijst en bewaar hem voor later.

Binge App Logo

Wat is binge?

Binge helpt je kiezen

Waarom je de binge app wilt

Download on the App Store Get it on Google Play

Over deze serie

CIA-agent Luke Brunner staat op het punt om met pensioen te gaan, maar ontdekt een familiegeheim en wordt terug in het veld gestuurd voor een laatste klus.

Genre

Actie - Thriller - Avontuur

Lengte

±55m

Releasejaar

2023

Seizoenen

1 8 afleveringen 2023

Regisseur

Phil Abraham

Cast

Travis Van Winkle, Monica Barbaro, Milan Carter, Jay Baruchel, Gabriel Luna, Fortune Feimster, Fabiana Udenio, Barbara Eve Harris, Arnold Schwarzenegger, Aparna Brielle, en meer...