Home > Kijktip

Hockeyvaders

Drink nog zo'n goudgele rakker met je hockeyvrienden

Article header image
  • Videoland logo

Hockeyvaders is niet zo grappig dat je je als kijker bulderend van het lachen op de dijen slaat, toch valt er genoeg lol te beleven met de serie. En dan vooral dankzij Remko Vrijdag die precies de juiste toon aanslaat. Alleen de vervelende tienerkinderen werken wat op de zenuwen. Maar het belangrijkst; wanneer je eenmaal begint met kijken, wil je door tot het einde.

JP is voorzitter van de sjieke Gooische hockeyclub HCL. En dat is stressvoller dan het lijkt. Eerst komt hij in de problemen wanneer hij samen met vriend Wouter een grappig bedoeld verjaarsliedje over kamelen zingt voor zijn andere vriend Kasim. Kasim kan er wel om lachen, maar dat geldt niet voor de mensen buiten de club die een video van het lied zien. Daarnaast verkeert HCL in financiële problemen en komen er ook nog wat gevalletjes van onder het tapijt geschoven seksueel misbruik bij.

Hockeyvaders direct kijken / streamen

Hockeyvaders is te kijken/streamen op Videoland logoVideoland. Hockeyvaders is een serie binnen de genres Komedie en Drama. met in de hoofdrol o.a. Walid Benmbarek, Tijn Docter en Remko Vrijdag. De serie duurt 52 minuten per aflevering en krijgt op IMDb een cijfer van 6.7. Direct Hockeyvaders kijken? Bekijk deze kijktip in de Binge app om direct naar de juiste streamingdiensten te gaan of sla hem op in je kijklijst en bewaar hem voor later.

Binge App Logo

Wat is binge?

Binge helpt je kiezen

Waarom je de binge app wilt

Download on the App Store Get it on Google Play

Over deze serie

Drie hockeyvaders slaan de handen ineen om het 100-jarige jubileum van hun geliefde hockeyclub tot een onvergetelijk evenement te maken. Dit pakt net iets anders uit dan gedacht.

Genre

Komedie - Drama

Lengte

±52m

Releasejaar

2023

Seizoenen

1 7 afleveringen 2023

Regisseur

Ties Schenk, Michiel de Jong, Idse Grotenhuis

Cast

Walid Benmbarek, Tijn Docter, Remko Vrijdag