Home > Kijktip

The Night Agent

Politieke thriller met meer plottwists dan je kunt tellen

Article header image
  • Netflix logo

The Night Agent is niet bepaald origineel maar de reeks is wel enorm vermakelijk. Dat komt vooral omdat de thriller bomvol actie zit. Er zijn achtervolgingen, ontsnappingen en schietpartijen en voor je het weet is de hele serie alweer voorbij en wil je alleen maar meer. Als kers op de taart wordt er nog prima geacteerd ook.

Peter is een onbeduidende FBI-agent met een bijzonder saai baantje. Hij zit in een kelder van het Witte Huis bij een telefoon voor spionnen in nood. Die telefoon gaat nooit, tot ie op een dag wel gaat. Het is de doodsbange Rose, een gewone burger wier oom en tante zijn vermoord. Peter en Rose ontdekken samen een complot dat helemaal tot het Witte Huis reikt en ze moeten ook een stel huurmoordenaars ontwijken.

The Night Agent direct kijken / streamen

The Night Agent is te kijken/streamen op Netflix logoNetflix. The Night Agent is een serie binnen de genres Actie, Drama en Thriller. met in de hoofdrol o.a. Sarah Desjardins, Phoenix Raei en Luciane Buchanan. De serie duurt 55 minuten per aflevering en krijgt op IMDb een cijfer van 7.5. Direct The Night Agent kijken? Bekijk deze kijktip in de Binge app om direct naar de juiste streamingdiensten te gaan of sla hem op in je kijklijst en bewaar hem voor later.

Binge App Logo

Wat is binge?

Binge helpt je kiezen

Waarom je de binge app wilt

Download on the App Store Get it on Google Play

Over deze serie

Het kantoor van FBI-agent Peter Sutherland bevindt zich in de kelder van het Witte Huis. Hij heeft de taak om op één telefoon te letten. Deze gaat nooit af tot op een nacht het wel een keer gebeurt. Hierdoor belandt hij in een snelbewegend en gevaarlijk complot die tot het Oval Office reikt.

Genre

Actie - Drama - Thriller

Lengte

±55m

Releasejaar

2023

Seizoenen

1 10 afleveringen 2023

Regisseur

Seth Gordon

Cast

Sarah Desjardins, Phoenix Raei, Luciane Buchanan, Hong Chau, Gabriel Basso, Fola Evans-Akingbola, Eve Harlow, Enrique Murciano, D.B. Woodside