Home > Kijktip

Mission: Impossible III

Met dit derde deel begint de Mission: Impossible-reeks op stoom te komen

Article header image
  • Netflix logo
  • Prime Video logo
  • Ziggo logo
  • SkyShowtime logo
  • Pathé Thuis logo
  • Apple TV logo
  • Google Play logo

Elke Mission: Impossible-film is wat groter en spectaculairder dan zijn voorganger. Dit derde deel werd geregisseerd door J.J. Abrams (Lost), die voor het onlogische verhaal compenseert met lekker veel actie, stunts en special effects. Een duidelijke stap vooruit na de eerste twee delen en een teken van wat zou komen.

Agent Ethan Hunt (Tom Cruise) heeft het veldwerk met de Impossible Missions Force vaarwel gezegd en leidt een rustig leven met zijn vrouw Julia (Michelle Monaghan). Hij moet weer in actie komen als de doortrapte en gevaarlijke wapenhandelaar Owen Davian (Philip Seymour Hoffman) slachtoffers maakt in de IMF-gelederen.

Mission: Impossible III direct kijken / streamen

Mission: Impossible III is te kijken/streamen op (o.a.) Netflix logoNetflix, Prime Video logoPrime Video en Ziggo logoZiggo. Mission: Impossible III is een film binnen het genre Actie. met in de hoofdrol o.a. Paul Keeley, Carla Gallo en Jeff Chase. De film duurt 2 uur 06 minuten en krijgt op IMDb een cijfer van 6.9. Direct Mission: Impossible III kijken? Bekijk deze kijktip in de Binge app om direct naar de juiste streamingdiensten te gaan of sla hem op in je kijklijst en bewaar hem voor later.

Binge App Logo

Wat is binge?

Binge helpt je kiezen

Waarom je de binge app wilt

Download on the App Store Get it on Google Play

Over deze film

Geheim agent Ethan Hunt neemt niet meer actief deel aan missies, maar leidt nieuwe rekruten op. Hij wil een normaal leven opbouwen met zijn nieuwe liefde Julia, die niet op de hoogte is van zijn vroegere werkzaamheden. Ethans hulp wordt ingeroepen om de ontvoerde agente Lindsey uit de klauwen van de wapenhandelaar Davian te redden. Hij accepteert de opdracht en weet Lindsey te bevrijden. Ze sterft alsnog omdat er een bom in haar hoofd is geplaatst. Ethan weet met zijn team Davian te ontvoeren, maar dan blijkt dat er een mol bij het IMF moet zijn. Davian weet te ontsnappen en kidnapt Julia.

Genre

Actie

Lengte

2u 06m

Releasejaar

2006

Regisseur

J.J. Abrams

Cast

Paul Keeley, Carla Gallo, Jeff Chase, Billy Crudup, Laurence Fishburne, Ving Rhames, Keri Russell, Simon Pegg, Michelle Monaghan, Philip Seymour Hoffman, en meer...