Home > Kijktip

Toy story

Hou je niet van animatiefilms? We beloven dat je deze toch geweldig vindt

Article header image
  • Prime Video logo
  • Disney+ logo
  • Pathé Thuis logo
  • Apple TV logo
  • Google Play logo
  • MeJane logo

Voor Pixar was het meteen een schot in de roos: het filmdebuut Toy Story werd direct een klassieker in het animatiegenre. Of je nou jong of oud bent, ermee opgegroeid of niet: deze fantastische animatiefilm is voor iedereen de moeite waard.

Speelgoed-cowboy Woody heeft het goed voor elkaar bij zijn eigenaar Andy. Maar wanneer Andy voor zijn verjaardag het nieuwe actiefiguur Buzz Lightyear krijgt, wordt Woody ongelooflijk jaloers. De twee belanden per ongeluk bij de sadistische buurjongen Sid, die speelgoed maar al te graag vernielt.

Toy story direct kijken / streamen

Toy story is te kijken/streamen op (o.a.) Prime Video logoPrime Video, Disney+ logoDisney+ en Pathé Thuis logoPathé Thuis. Toy story is een film binnen de genres Animatie, Avontuur, Familie en Komedie. met in de hoofdrol o.a. Wallace Shawn, R. Lee Ermey en John Ratzenberger. De film duurt 1 uur 21 minuten en krijgt op IMDb een cijfer van 8.3. Direct Toy story kijken? Bekijk deze kijktip in de Binge app om direct naar de juiste streamingdiensten te gaan of sla hem op in je kijklijst en bewaar hem voor later.

Binge App Logo

Wat is binge?

Binge helpt je kiezen

Waarom je de binge app wilt

Download on the App Store Get it on Google Play

Over deze film

Wanneer er geen mensen in de buurt zijn, komt al het speelgoed tot leven. Zo ook bij de kleine Andy, die het liefst met zijn cowboy Woody speelt. Maar wanneer Andy voor zijn verjaardag de astronautenpop Buzz Lightyear krijgt, verdwijnt Woody in de kast.

Genre

Animatie - Avontuur - Familie - Komedie

Lengte

1u 21m

Releasejaar

1995

Regisseur

John Lasseter

Cast

Wallace Shawn, R. Lee Ermey, John Ratzenberger, Don Rickles, Annie Potts, Tim Allen, Tom Hanks