Home > Kijktip

Spider-Man: Into the Spider-Verse

Spider-Man in animatievorm is minstens net zo leuk als het echte werk

Article header image
  • Prime Video logo
  • Disney+ logo
  • Viaplay logo
  • Pathé Thuis logo
  • Apple TV logo
  • Google Play logo
  • MeJane logo

Wat is er nou nog leuker dan één Spider-Man? Een heleboel Spider-Men. Fans van de geliefde superheld zullen hun ogen uitkijken bij deze mega creatieve animatiefilm vol actie, avontuur en een heleboel prachtige visuals.

Wanneer Miles Morales, een tienerjongen uit Brooklyn, op een dag wordt gebeten door een radioactieve spin, krijgt hij dezelfde speciale krachten als de beroemde superheld Spider-Man. Met de hulp van een deeltjesversneller bundelt Miles zijn krachten met vijf andere Spider-figuren uit verschillende universums, om een gevaarlijke slechterik uit te schakelen.

Spider-Man: Into the Spider-Verse direct kijken / streamen

Spider-Man: Into the Spider-Verse is te kijken/streamen op (o.a.) Prime Video logoPrime Video, Disney+ logoDisney+ en Viaplay logoViaplay. Spider-Man: Into the Spider-Verse is een film binnen de genres Animatie, Avontuur, Superhelden en Familie. met in de hoofdrol o.a. Chris Pine, Liev Schreiber en Kathryn Hahn. De film duurt 1 uur 57 minuten en krijgt op IMDb een cijfer van 8.4. Direct Spider-Man: Into the Spider-Verse kijken? Bekijk deze kijktip in de Binge app om direct naar de juiste streamingdiensten te gaan of sla hem op in je kijklijst en bewaar hem voor later.

Binge App Logo

Wat is binge?

Binge helpt je kiezen

Waarom je de binge app wilt

Download on the App Store Get it on Google Play

Over deze film

Nadat de tiener Miles Morales uit Brooklyn is gebeten door een radioactieve spin, krijgt hij een spoedcursus webslingeren van zijn helden uit andere dimensies.

Genre

Animatie - Avontuur - Superhelden - Familie

Lengte

1u 57m

Releasejaar

2018

Regisseur

Rodney Rothman, Peter Ramsey, Bob Persichetti

Cast

Chris Pine, Liev Schreiber, Kathryn Hahn, Nicolas Cage, Kimiko Glenn, John Mulaney, Zoë Kravitz, Luna Lauren Velez, Lily Tomlin, Brian Tyree Henry, en meer...