Home > Kijktip

Somebody Somewhere

Deze hartverwarmende serie sluit je direct in je hart

Article header image
  • HBO Max logo

Bridget Everett liet zich inspireren door haar eigen leven toen ze dit comedydrama bedacht. Ze speelt zelf de hoofdrol van Sam en omringde zich met een bonte verzameling geweldige, veelal onbekende acteurs. In de serie probeert Sam haar stem te vinden, en ze blijkt een geweldige zangeres te zijn.

Zes maanden na de dood van haar zus worstelt Sam nog steeds met haar leven. Ze is niet de gemakkelijkste, maar via vriendschappen met andere buitenbeentjes komt ze er weer bovenop. De bescheiden verhaallijnen rond deze levensechte, sympathieke personages - zoals collega Joel en de unieke Fred Rococo - zijn hartverwarmend.

Somebody Somewhere direct kijken / streamen

Somebody Somewhere is te kijken/streamen op HBO Max logoHBO Max. Somebody Somewhere is een serie binnen de genres Komedie en Drama. met in de hoofdrol o.a. Jon Hudson Odom, Josh Bywater en Danny McCarthy. De serie duurt 27 minuten per aflevering en krijgt op IMDb een cijfer van 8.1. Direct Somebody Somewhere kijken? Bekijk deze kijktip in de Binge app om direct naar de juiste streamingdiensten te gaan of sla hem op in je kijklijst en bewaar hem voor later.

Binge App Logo

Wat is binge?

Binge helpt je kiezen

Waarom je de binge app wilt

Download on the App Store Get it on Google Play

Over deze serie

Ondanks de uitgestrekte vlakten en eindeloze prairies is Kansas voor Sam Miller erg benauwend. Deze komedieserie volgt Sam, aan de buitenkant een echte Kansan, die eigenlijk moeite heeft om haar draai te vinden in haar geboorteplaats.

Genre

Komedie - Drama

Lengte

±27m

Releasejaar

2022

Seizoenen

1 7 afleveringen 2022
2 7 afleveringen 2023
3 6 afleveringen

Regisseur

Robert Cohen, Lennon Parham, Jay Duplass

Cast

Jon Hudson Odom, Josh Bywater, Danny McCarthy, Mary Catherine Garrison, Jeff Hiller, Mike Hagerty, Bridget Everett, Ólafur Darri Ólafsson