Home > Kijktip

Aquaman

Jason Momoa is indrukwekkend als gespierde onderwaterheld

Article header image
  • Prime Video logo
  • HBO Max logo
  • Pathé Thuis logo
  • Apple TV logo

Wie wil weten hoe de koning van Atlantis verzeild is geraakt tussen de leden van de Justice League, krijgt het antwoord in deze film boordevol special effects. Jason Momoa was een prima keuze voor Arthur Curry alias Aquaman. Bekende namen als Willem Dafoe, Nicole Kidman en Patrick Wilson spelen bijrollen.

Als Arthur Curry ontdekt dat zijn moeder de koningin van Atlantis was, belandt hij in een kolossaal avontuur. De Atlantiërs sturen aan op een oorlog met de mensen en alleen Arthur kan daar een stokje voor steken. Hij ontmoet prinses Mera (Amber Heard) en begint een strijd om de troon.

Aquaman direct kijken / streamen

Aquaman is te kijken/streamen op (o.a.) Prime Video logoPrime Video, HBO Max logoHBO Max en Pathé Thuis logoPathé Thuis. Aquaman is een film binnen de genres Actie, Avontuur, Fantasy en Superhelden. met in de hoofdrol o.a. Vincent B. Gorce, Jon Quested en Sam Monaghan. De film duurt 2 uur 23 minuten en krijgt op IMDb een cijfer van 6.8. Direct Aquaman kijken? Bekijk deze kijktip in de Binge app om direct naar de juiste streamingdiensten te gaan of sla hem op in je kijklijst en bewaar hem voor later.

Binge App Logo

Wat is binge?

Binge helpt je kiezen

Waarom je de binge app wilt

Download on the App Store Get it on Google Play

Over deze film

Arthur Curry ontdekt dat hij half mens, half Atlantiër is en de rechtmatige erfgenaam van de troon van het onderzeese koninkrijk Atlantis. Atlantis wordt echter geregeerd door zijn kwaadaardige halfbroer Orm die de zeven onderwaterkoninkrijken wil verenigen en oorlog wil voeren aan de oppervlakte. Met de hulp van Nuidis Vulko en de beeldschone Mera ontdekt Arthur zijn ware bestemming en verandert in Aquaman om Atlantis en het vasteland te redden van Orms kwaadaardige plan.

Genre

Actie - Avontuur - Fantasy - Superhelden

Lengte

2u 23m

Releasejaar

2018

Regisseur

James Wan

Cast

Vincent B. Gorce, Jon Quested, Sam Monaghan, Anna Patch, Ross Kernahan, Bailey Hendy, Winnie Mzembe, Kaan Guldur, Gabriella Petkova, Otis Dhanji, en meer...