Home > Kijktip

Vice Principals

De bromance tussen twee losers is de spil van een heerlijke comedyserie

Article header image
  • HBO Max logo

Toen hoofdrolspeler Danny McBride de comedyserie Vice Principals bedacht, wist hij dat hij er na twee seizoenen een punt achter zou zetten. Daarom eindigt de serie net zo sterk als hij begint, zonder losse eindjes. McBride vertolkt een personage dat we van hem kennen - pompeus maar vol onzekerheden - en heeft een perfecte tegenspeler in Walton Goggins (Fallout), die zich lekker uitleeft als intens valse collega. Ook de bijrollen zijn perfect in dit verborgen pareltje van HBO.

Als het schoolhoofd van North Jackson High School met pensioen gaat, worden Neal Gamby (McBride) en Lee Russell (Goggins) zijn tijdelijke vervangers. Beide mannen azen op de baan en zien elkaar als rivalen, maar dat verandert als het schoolbestuur dr. Belinda Brown benoemt als hun nieuwe baas. Gamby en Russell slaan de handen ineen om haar weg te krijgen en zijn tot alles bereid om haar reputatie en leven te ruïneren.

Vice Principals direct kijken / streamen

Vice Principals is te kijken/streamen op HBO Max logoHBO Max. Vice Principals is een serie binnen het genre Komedie. met in de hoofdrol o.a. Walton Goggins, Shea Whigham en Mike O'Gorman. De serie duurt 29 minuten per aflevering en krijgt op IMDb een cijfer van 8.0. Direct Vice Principals kijken? Bekijk deze kijktip in de Binge app om direct naar de juiste streamingdiensten te gaan of sla hem op in je kijklijst en bewaar hem voor later.

Binge App Logo

Wat is binge?

Binge helpt je kiezen

Waarom je de binge app wilt

Download on the App Store Get it on Google Play

Over deze serie

Een overbezorgde vader is geobsedeerd door zijn droom om directeur te worden en concurreert met de populaire onderdirecteur. Er gebeurt echter iets waardoor ze veel samen zullen moeten werken

Genre

Komedie

Lengte

±29m

Releasejaar

2016

Seizoenen

1 9 afleveringen 2016
2 9 afleveringen 2017

Regisseur

David Gordon Green, Jody Hill

Cast

Walton Goggins, Shea Whigham, Mike O'Gorman, Kimberly Hebert Gregory, Georgia King, Edi Patterson, Danny McBride, Busy Philipps, Dale Dickey, Artemis, en meer...