Home > Kijktip

The Good Liar

Twee acteerveteranen in een misdaadthriller vol verrassingen

Article header image
  • Netflix logo
  • Prime Video logo
  • Pathé Thuis logo
  • Apple TV logo
  • KPN logo

Ian McKellen en Helen Mirren staan voor het eerst samen in een film en dat levert een heerlijk schouwspel op. Zolang de twee gezamenlijk in beeld zijn is het genieten. Het verhaal van The Good Liar, naar het gelijknamige boek van Nicholas Searle, is wat minder geslaagd. Het bevat zoveel abrupte wendingen en konkels dat de geloofwaardigheid al snel helemaal zoek is, en dan moet de grote onthulling nog komen. Maar vervelen doet hij niet, deze misdaadthriller.

De weduwe Betty McLeish (Mirren) is miljoenen waard en dus een aantrekkelijke prooi voor Roy Courtnay (McKellen). Deze charmante oplichter laat geen truc onbenut om onschuldige mensen van hun geld te beroven, liefst tot de laatste cent. Betty's kleinzoon Stephen maakt zich zorgen. Is zijn oma niet te goed van vertrouwen en is Roy wel wie hij lijkt?

The Good Liar direct kijken / streamen

The Good Liar is te kijken/streamen op (o.a.) Netflix logoNetflix, Prime Video logoPrime Video en Pathé Thuis logoPathé Thuis. The Good Liar is een film binnen de genres Drama, Misdaad, Mysterie en Thriller. met in de hoofdrol o.a. Laura Vivio, Josie Kidd en Jackson Kai. De film duurt 1 uur 49 minuten en krijgt op IMDb een cijfer van 6.7. Direct The Good Liar kijken? Bekijk deze kijktip in de Binge app om direct naar de juiste streamingdiensten te gaan of sla hem op in je kijklijst en bewaar hem voor later.

Binge App Logo

Wat is binge?

Binge helpt je kiezen

Waarom je de binge app wilt

Download on the App Store Get it on Google Play

Over deze film

Meesteroplichter Roy kan zijn geluk niet op wanneer hij de welvarende weduwe Betty online ontmoet. Wanneer Betty haar huis en leven met hem deelt, betrapt Roy zichzelf erop dat hij om haar geeft.

Genre

Drama - Misdaad - Mysterie - Thriller

Lengte

1u 49m

Releasejaar

2019

Regisseur

Bill Condon

Cast

Laura Vivio, Josie Kidd, Jackson Kai, Parrgash Kaur, Fran Targ, Matt Townsend, Spike White, Jill Buchanan, Lily Dodsworth-Evans, Manoj Anand, en meer...