Home > Kijktip

The Conjuring 2

Dit tweede uitstapje van Ed en Lorraine Warren is nog enger dan het eerste

Article header image
  • Prime Video logo
  • Pathé Thuis logo
  • Apple TV logo
  • Google Play logo

Het onverschrokken echtpaar Ed en Lorraine Warren (Patrick Wilson en Vera Farmiga) keert terug in dit vervolg, dat nog huiveringwekkender is dan de eerste Conjuring-film. Opnieuw storten ze zich op een paranormale zaak. Deze film introduceert ook de demonische non die heel wat kijkers nachtmerries bezorgt en een spin-off kreeg.

In 1977 reizen demonenjagers Ed en Lorraine Warren naar England, waar een moeder en haar kinderen in een vervallen rijtjeshuis geplaagd worden door paranormale verschijnselen. Als een van de dochters wordt bezeten, moet het koppel achterhalen wat de bron is van dit kwaad, dat steeds engere vormen aanneemt.

The Conjuring 2 direct kijken / streamen

The Conjuring 2 is te kijken/streamen op (o.a.) Prime Video logoPrime Video, Pathé Thuis logoPathé Thuis en Apple TV logoApple TV. The Conjuring 2 is een film binnen het genre Horror. met in de hoofdrol o.a. Franka Potente, Elliot Joseph en Bob Adrian. De film duurt 2 uur 20 minuten en krijgt op IMDb een cijfer van 7.3. Direct The Conjuring 2 kijken? Bekijk deze kijktip in de Binge app om direct naar de juiste streamingdiensten te gaan of sla hem op in je kijklijst en bewaar hem voor later.

Binge App Logo

Wat is binge?

Binge helpt je kiezen

Waarom je de binge app wilt

Download on the App Store Get it on Google Play

Over deze film

Verfilming van een waargebeurd verhaal uit de dossiers van de bekende zelfverklaarde 'demonologen' Ed en Lorraine Warren. Lorraine en Ed Warren reizen af naar Noord-Londen waar een alleenstaande moeder en haar vier kinderen worden geteisterd door kwaadaardige geesten.

Genre

Horror

Lengte

2u 20m

Releasejaar

2016

Regisseur

James Wan

Cast

Franka Potente, Elliot Joseph, Bob Adrian, Teresa Mahoney, Sarah Cortez, Gioacchino Jim Cuffaro, Jennifer Collins, Alexa Najera, Benjamin Haigh, Lauren Esposito, en meer...