Home > Kijktip

Godzilla: King of the Monsters

Godzilla en zijn vrienden stampen en brullen in dit special effects-spektakel

Article header image
  • Prime Video logo
  • HBO Max logo
  • Pathé Thuis logo
  • Apple TV logo
  • Google Play logo
  • KPN logo

De Amerikaanse Godzilla-films zijn al net zo wisselend van kwaliteit als de Japanse. Deze opvolger van Godzilla uit 2014 is misschien geen hoogvlieger, maar steekt wel een heel stel klassieke monsters in een modern jasje. Zo zie je naast Godzilla zelf ook de zachtaardige Mothra, de driekoppige King Ghidorah en de vliegende Rodan. Dat is vier monsters voor de prijs van één, dus spektakel gegarandeerd.

Wetenschapper Emma Russell (Vera Farmiga) werkt voor de geheime organisatie Monarch die Godzilla en andere Titanen bestudeert. Samen met haar dochter Madison (Millie Bobby Brown) is ze getuige van het ontwaken van Mothra, de reuzenmot. Ondertussen probeert ecoterrorist Alan Jonah (Charles Dance) op Antarctica een driekoppige Titan te bevrijden.

Godzilla: King of the Monsters direct kijken / streamen

Godzilla: King of the Monsters is te kijken/streamen op (o.a.) Prime Video logoPrime Video, HBO Max logoHBO Max en Pathé Thuis logoPathé Thuis. Godzilla: King of the Monsters is een film binnen het genre Actie. met in de hoofdrol o.a. Tracie Garrison, T.C. Matherne en Justice Leak. De film duurt 2 uur 12 minuten en krijgt op IMDb een cijfer van 6.0. Direct Godzilla: King of the Monsters kijken? Bekijk deze kijktip in de Binge app om direct naar de juiste streamingdiensten te gaan of sla hem op in je kijklijst en bewaar hem voor later.

Binge App Logo

Wat is binge?

Binge helpt je kiezen

Waarom je de binge app wilt

Download on the App Store Get it on Google Play

Over deze film

Het crypto-zoölogische bureau Monarch neemt het op tegen een batterij van monsters, waaronder de machtige Godzilla, die in botsing komt met Mothra, Rodan en zijn ultieme vijand, de driekoppige koning Ghidorah.

Genre

Actie

Lengte

2u 12m

Releasejaar

2019

Regisseur

Michael Dougherty

Cast

Tracie Garrison, T.C. Matherne, Justice Leak, Patti Schellhaas, John Bubniak, Vince Foster, Shauna Rappold, Natalie Shaheen, Kenneth Israel, James William Ballard, en meer...