Home > Kijktip

Toy Story 4

Woody en Buzz gaan nooit verloren (en gelukkig maar)

Article header image
  • Prime Video logo
  • Disney+ logo
  • Pathé Thuis logo
  • Apple TV logo
  • Google Play logo
  • MeJane logo

Het was een onverwachte verrassing: de aankondiging van een vierde film in de Toy Story-franchise. Zelfs meer dan 20 jaar na de eerste film, behoudt de animatiereeks gelukkig nog steeds zijn magie. Net zoals de eerste drie delen is deze Toy Story net zo leuk voor volwassenen als voor kinderen en we kunnen er nog wat van leren ook.

Wanneer Bonnie haar speelgoed meeneemt op een familie-road trip, staan Woody, Buzz en hun vrienden voor een grote uitdaging. Bonnie's nieuwste en meest geliefde speeltje Forky verdwijnt namelijk spoorloos. Om Forky terug te brengen bij Bonnie, moet Woody de grote, gevaarlijke wereld trotseren.

Toy Story 4 direct kijken / streamen

Toy Story 4 is te kijken/streamen op (o.a.) Prime Video logoPrime Video, Disney+ logoDisney+ en Pathé Thuis logoPathé Thuis. Toy Story 4 is een film binnen het genre Animatie. met in de hoofdrol o.a. Bud Luckey, Don Rickles en Tim Allen. De film duurt 1 uur 40 minuten en krijgt op IMDb een cijfer van 7.7. Direct Toy Story 4 kijken? Bekijk deze kijktip in de Binge app om direct naar de juiste streamingdiensten te gaan of sla hem op in je kijklijst en bewaar hem voor later.

Binge App Logo

Wat is binge?

Binge helpt je kiezen

Waarom je de binge app wilt

Download on the App Store Get it on Google Play

Over deze film

Woody neemt ‘Forky’, het nieuwe zelfgemaakte en favoriete speeltje van Bonnie, onder zijn hoede. Wanneer Forky verdwijnt, besluit Woody hem te zoeken in een onbekende wereld vol avonturen en verrassende ontmoetingen.

Genre

Animatie

Lengte

1u 40m

Releasejaar

2019

Regisseur

Josh Cooley

Cast

Bud Luckey, Don Rickles, Tim Allen, Jay Hernandez, Annie Potts, Patricia Arquette, Jordan Peele, Tom Hanks, Christina Hendricks, Keanu Reeves, en meer...