Home > Kijktip

La chica de nieve

De nachtmerrie van iedere ouder wordt bewaarheid

Article header image
  • Netflix logo

Netflix heeft weer een pareltje te pakken met de nieuwe miniserie La Chica de Nieve. Deze Netflixhit heeft alles wat een succesvolle misdaadserie hoort te hebben: een boeiend plot, goede acteurs en een heleboel spanning. Deze mysterieuze serie mag je niet missen!

Tijdens de drukke festiviteiten van de Drie Koningen Parade in Malaga verdwijnt de zesjarige Amaya plotseling. Niemand lijkt te weten wat er met het meisje is gebeurd of waar ze kan zijn. Terwijl de politie een onderzoek start, begint Miren, een jonge journaliste, samen met haar collega Eduardo zelf een zoektocht naar het vermiste meisje.

La chica de nieve direct kijken / streamen

La chica de nieve is te kijken/streamen op Netflix logoNetflix. La chica de nieve is een serie binnen de genres Misdaad, Mysterie en Drama. met in de hoofdrol o.a. Tristán Ulloa, Raúl Prieto en Milena Smit. De serie duurt 48 minuten per aflevering en krijgt op IMDb een cijfer van 6.8. Direct La chica de nieve kijken? Bekijk deze kijktip in de Binge app om direct naar de juiste streamingdiensten te gaan of sla hem op in je kijklijst en bewaar hem voor later.

Binge App Logo

Wat is binge?

Binge helpt je kiezen

Waarom je de binge app wilt

Download on the App Store Get it on Google Play

Over deze serie

Als een klein meisje verdwijnt tijdens een parade in Málaga, is een jonge krantenjournalist vastberaden om Amaya's ouders te helpen haar te vinden.

Genre

Misdaad - Mysterie - Drama

Lengte

±48m

Releasejaar

2023

Seizoenen

1 6 afleveringen 2023

Regisseur

David Ulloa

Cast

Tristán Ulloa, Raúl Prieto, Milena Smit, Mario del Cubo, Loreto Mauleón, Julián Villagrán, Jose Coronado, Cristian López, Cecilia Freire, Aixa Villagrán, en meer...