Home > Kijktip

Echte meisjes in de jungle

Leven in je comfortzone was nooit fijner na het zien van deze realityreeks

Article header image
  • Videoland logo

De realityseries vliegen ons om de oren, maar Echte Meisjes in de Jungle is wel een geval apart. Deze show is zo hysterisch dat je je eigen leven behoorlijk saai gaat vinden. Of juist opgelucht ademhaalt omdat je dramaloos door het leven gaat. En dat allemaal dankzij spraakmakende realitysterren die er alles aan doen om niet vergeten te worden.

Diverse bekende realitygezichten worden gedropt in de wildernis van Laos om daar te overleven. Ze moeten eten zoeken, opdrachten uitvoeren om geld te verdienen en proberen elkaar niet het leven zuur te maken. En met name dat laatste blijkt een pittige uitdaging. De sterren van deze show: Gaby, Louisa, Diva, Janice, Michella, Lena, Jill, Kelly, Esmée, Fabiola, Annebel en Channah.

Echte meisjes in de jungle direct kijken / streamen

Echte meisjes in de jungle is te kijken/streamen op Videoland logoVideoland. Echte meisjes in de jungle is een serie binnen de genres Spel en Reality. met in de hoofdrol o.a. Valerio Zeno, Shirley Cramer en Shanta Bakker. De serie duurt 43 minuten en krijgt op IMDb een cijfer van 7.1. Direct Echte meisjes in de jungle kijken? Bekijk deze kijktip in de Binge app om direct naar de juiste streamingdiensten te gaan of sla hem op in je kijklijst en bewaar hem voor later.

Binge App Logo

Wat is binge?

Binge helpt je kiezen

Waarom je de binge app wilt

Download on the App Store Get it on Google Play

Over deze serie

In Echte Meisjes in de Jungle gaan realitysterren de strijd met elkaar aan door pittige opdrachten uit te voeren in een woeste jungle. De realityserie was meer dan 10 jaar geleden voor het laatst op televisie te zien en werd toen vooral bekend door de heftige ruzies van de deelnemers. Gezien de kandidaten van het nieuwe seizoen is de kans groot dat het weer zo'n spektakel wordt.

Genre

Spel - Reality

Lengte

43m

Releasejaar

2023

Seizoenen

1 9 afleveringen 2023
2 10 afleveringen 2024

Cast

Valerio Zeno, Shirley Cramer, Shanta Bakker, Michelle Loots, Michella Kox, Louisa Janssen, Lesley Versprille, Kelly van der Veer, Jacomien Zoer, Imen Dirie, en meer...