Home > Kijktip

Our Flag Means Death

Een piratenavontuur, liefdesgeschiedenis en comedy in één

Article header image
  • HBO Max logo

Dit historische comedydrama is losjes gebaseerd op het waargebeurde verhaal van Stede Bonnet, die in de 18de eeuw bekend werd als de gentleman-piraat. Hoofdrolspelers Rhys Darby en Taika Waititi kenden elkaar nog van eerdere projecten (Flight of the Conchords) en maken er wat leuks van. Het onverwachte lhbt-tintje werkt verrassend goed.

De rijke gentleman Stede Bonnet (Rhys Darby) is uitgekeken op zijn brave leven en saaie huwelijk, maar opeens weet hij het: hij wordt piraat. Hij laat een schip bouwen en huurt een bemanning, maar als piraat je brood verdienen is niet eenvoudig. Dan ontmoet Bonnet een beruchte collega: Zwartbaard (Taika Waititi).

Our Flag Means Death direct kijken / streamen

Our Flag Means Death is te kijken/streamen op HBO Max logoHBO Max. Our Flag Means Death is een serie binnen de genres Komedie en Avontuur. met in de hoofdrol o.a. Vico Ortiz, Con O'Neill en David Fane. De serie duurt 32 minuten per aflevering en krijgt op IMDb een cijfer van 7.8. Direct Our Flag Means Death kijken? Bekijk deze kijktip in de Binge app om direct naar de juiste streamingdiensten te gaan of sla hem op in je kijklijst en bewaar hem voor later.

Binge App Logo

Wat is binge?

Binge helpt je kiezen

Waarom je de binge app wilt

Download on the App Store Get it on Google Play

Over deze serie

In het jaar 1717 zit de verwende aristocraat Stede Bonnet in een midlifecrises en besluit om piraat te worden.

Genre

Komedie - Avontuur

Lengte

±32m

Releasejaar

2022

Seizoenen

1 10 afleveringen 2022
2 8 afleveringen 2023

Regisseur

Taika Waititi

Cast

Vico Ortiz, Con O'Neill, David Fane, Ewen Bremner, Guz Khan, Kristian Nairn, Matthew Maher, Taika Waititi, Samson Kayo, Nathan Foad, en meer...