Home > Kijktip

Old Enough!

Leef mee met Japanse ukken die om een boodschap worden gestuurd

Article header image
  • Netflix logo

Het Japanse Old Enough! is ooit begonnen als onderdeel van een entertainmentshow, maar bleek zo populair dat het op eigen benen kon staan. Nu het langlopende realityprogramma op Netflix te zien is, kunnen kijkers buiten Japan ook kennismaken met de charmante en vertederende belevenissen van peuters en kleuters die door hun ouders op een missie worden gestuurd. Soms worden de kinderen vele jaren later nog eens opgezocht om te zien hoe het nu met ze gaat.

Ze lijken misschien veel te jong, de Japanse kinderen die in deze serie om een boodschap worden gestuurd. Zodra ze eenmaal op pad gaan blijken ze hun taak echter verrassend knap uit te voeren, stiekem gadegeslagen door een legertje cameramensen. De helden van Old Enough! zijn meestal tussen de drie tot zes jaar en moeten zelf de weg naar de winkel vinden, spullen bij elkaar zoeken en betalen. Liefst zonder afgeleid te worden door alles wat er om hen heen te zien is.

Old Enough! direct kijken / streamen

Old Enough! is te kijken/streamen op Netflix logoNetflix. Old Enough! is een serie binnen de genres Kinderen en Satire. De serie duurt 07 minuten en krijgt op IMDb een cijfer van 8.2. Direct Old Enough! kijken? Bekijk deze kijktip in de Binge app om direct naar de juiste streamingdiensten te gaan of sla hem op in je kijklijst en bewaar hem voor later.

Binge App Logo

Wat is binge?

Binge helpt je kiezen

Waarom je de binge app wilt

Download on the App Store Get it on Google Play

Over deze serie

In deze Japanse realityserie verlaten kinderen, van 2 tot 4 jaar, voor het eerst in hun eentje hun huis om boodschappen te doen. Ze worden gevolgd door camera's en zo wordt er vastgelegd hoe de kinderen hun eerste onafhankelijke stappen zetten in de wereld.

Genre

Kinderen - Satire

Lengte

07m

Releasejaar

2013

Seizoenen

1 20 afleveringen 2013
2 10 afleveringen 2023