Home > Kijktip

That '90s Show

Alles draait om nostalgie in deze opvolger van That '70s Show

Article header image
  • Netflix logo

Tussen 1998 en 2006 was de sitcom That '70s Show een enorme hit op de Amerikaanse tv. De serie hield het acht seizoenen vol en lanceerde de carrières van sterren als Topher Grace, Mila Kunis en Ashton Kutcher. Met That '90s Show keert Netflix terug naar de familie Forman uit Wisconsin, waar een nieuwe generatie tieners opgroeit tijdens de jaren 90. Debra Jo Rupp en Kurtwood Smith keren terug in hun (groot)ouderrollen en andere bekende gezichten laten zich zien in gastrollen. Honderd procent nostalgie.

Leia Forman (Callie Haverda) is de dochter van Eric Forman en Donna Pinciotti, het tienerkoppel uit That '70s Show. Ze brengt de zomer van 1995 door bij haar grootouders Kitty en Red (Rupp en Smith), waar ze kennismaakt met de tieners in de buurt. Samen belanden ze in allerhande komische situaties en romantische verwikkelingen. De kelder van de Formans wordt hun ontmoetingsplek.

That '90s Show direct kijken / streamen

That '90s Show is te kijken/streamen op Netflix logoNetflix. That '90s Show is een serie binnen het genre Komedie. met in de hoofdrol o.a. Sam Morelos, Reyn Doi en Maxwell Acee Donovan. De serie duurt 30 minuten per aflevering en krijgt op IMDb een cijfer van 6.4. Direct That '90s Show kijken? Bekijk deze kijktip in de Binge app om direct naar de juiste streamingdiensten te gaan of sla hem op in je kijklijst en bewaar hem voor later.

Binge App Logo

Wat is binge?

Binge helpt je kiezen

Waarom je de binge app wilt

Download on the App Store Get it on Google Play

Over deze serie

Het is 1995 en Leia Forman, dochter van Eric en Donna, bezoekt haar grootouders voor de zomer, waar ze een band opbouwt met een nieuwe generatie Point Place-kinderen onder het toeziend oog van Kitty en de strenge blik van Red. Seks, drugs en rock 'n roll gaan nooit dood, het verandert gewoon van kleding.

Genre

Komedie

Lengte

±30m

Releasejaar

2023

Seizoenen

1 10 afleveringen 2023
2 8 afleveringen 2024

Regisseur

Gail Mancuso

Cast

Sam Morelos, Reyn Doi, Maxwell Acee Donovan, Mace Coronel, Ashley Aufderheide, Callie Haverda, Kurtwood Smith, Debra Jo Rupp, Don Stark, Laura Prepon, en meer...